Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

da

Mutumesc pentru promtitudine si interes

binul il citesc cu pickit2 si suma de control este mereu aceeasi

niciodata nu mi s-a intamplat sa dea eroare la citire si acelasi bin l-am rescris eu de mai multe ori sa resetez counterul

deci sigur este citit corect

am incercat si cele doua nimic tot code err

Nu stiu ce sa mai incerc

Am mai gasit in interior o serie Roo8 X44 CD

Am mai adaugat si doua fotografii cu cd ul

eu totusi cred ca memoria nu e citita corect,compara primul bin cu ultimul si vezi diferenta :sparge:

si nici acum nu pare ok,ai dat memoria jos la citire?

Link spre comentariu

eu totusi cred ca memoria nu e citita corect,compara primul bin cu ultimul si vezi diferenta :sparge:ai dat memoria jos la citire?

Diferentele sunt facute de mine fata de primul bin citind prin alte binuri asemanatoare Si nimic Este intradevar ciudat ca merge si cu acele modificari dar cred ca sunt in locatii volatile si nu importante pentru aparat Programatorul stie sa evite coliziunea de date din acest motiv pentru mem seriale am renuntat la ponyNu am gasit nici macar un bin cu un cod deja stiut pentru ca nu stiu ce anume sa caut
Link spre comentariu

Diferentele sunt facute de mine fata de primul bin citind prin alte binuri asemanatoare Si nimic Este intradevar ciudat ca merge si cu acele modificari dar cred ca sunt in locatii volatile si nu importante pentru aparat Programatorul stie sa evite coliziunea de date din acest motiv pentru mem seriale am renuntat la ponyNu am gasit nici macar un bin cu un cod deja stiut pentru ca nu stiu ce anume sa caut

acum am vazut pozele.....nu stiu ce citesti tu acolo,vezi ca memoria e pe langa procesor,e cea din stanga proc.(cred) si citeste-o data jos din aparat,selectezi 24C16se poate ca la modelul asta programatorul nu stie sa evite coliziunea de date ....
Link spre comentariu

Am crezut ca are codul in 24C01, smd. Procesorul este ZC505930CFN.CAR 300(F); No: 90533422; GM 030M 15915873. Multumesc mult!

spune si seria care incepe cu 7.........,ca sa fie codul 100% ok
Salut. 7 649 852 520. Mii de multumiri!
Link spre comentariu

acum am vazut pozele.....nu stiu ce citesti tu acolo,vezi ca memoria e pe langa procesor,e cea din stanga proc.(cred) si citeste-o data jos din aparat,selectezi 24C16se poate ca la modelul asta programatorul nu stie sa evite coliziunea de date ....

Am dat-o jos si am citit-o si cu pony si cu wilhem si nu am vazut vreo diferenta Atasez dumpurile mai jos un bin si un e2p
Link spre comentariu

Am dat-o jos si am citit-o si cu pony si cu wilhem si nu am vazut vreo diferenta Atasez dumpurile mai jos un bin si un e2p
mai incearca si 1378,poate merge :sparge:
Link spre comentariu

salut am si eu un philips ccrt 700 W8Tno 24401531wa 000036seria GM 0700Y1119177MA POATE AJUTA CINEVA CU UN COD PLS

la modelul asta nu se poate afla codul dupa serii,trebuie mers cu aparatul la un service....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări