Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

poate ajutaMERCEDES BENZ SOUND 30 CD wide panelBECKER Q03 BE6052CPU МВ90F548GSЕEP 24LC04BTDA8569Qvoi incerca pe rand , partea tampita este ca deja a mai fost introdus si trebui sa astept. pe care ar trebui sa-l incerc primul ?

citeste memoria si posteaza dumpul
Link spre comentariu

rcd mercedes benz 5 digiti ;typ sound30 model nr.6052 ; sn;38003953 ; a 004 820 17 86 ; cod bare; 6052gh038003953 BECKER Q03 .

un cod daca sepoate , multumesc anticipat!

41431,daca nu merge cititi memoria si postati dumpul....
Link spre comentariu

poate ajutaMERCEDES BENZ SOUND 30 CD wide panelBECKER Q03 BE6052CPU МВ90F548GSЕEP 24LC04BTDA8569Qvoi incerca pe rand , partea tampita este ca deja a mai fost introdus si trebui sa astept. pe care ar trebui sa-l incerc primul ?

hai mai incearca unu 21213,pina nu desfaci memoria, :sparge:
Link spre comentariu

la modelul asta de obicei se calculeaza dupa codul de bare ala lung ultimile 4 numere

calculatorul acela il am si eu dar nu a mers in schimb a mers cod;21213 , ce calc. ai folosit aici, nu l-am incercat pe asta pt. ca nu mi-ai spus sa-l incerc si l-am pus la risc!multumesc mult pt. efort!
Link spre comentariu

la modelul asta de obicei se calculeaza dupa codul de bare ala lung ultimile 4 numere

calculatorul acela il am si eu dar nu a mers in schimb a mers cod;21213 , ce calc. ai folosit aici, nu l-am incercat pe asta pt. ca nu mi-ai spus sa-l incerc si l-am pus la risc!multumesc mult pt. efort!
\asta mi la dat primul dar eram derutat ca nu am vazut ca aveai si serialul de la codul de bare si eram si eu nesigur oricum ma bucur ca ai reusit :dans:
Link spre comentariu
Vizitator janel

Am un casetofon de la un tir Mercedes -Visteon serial M-031649 yu3f-18c838-ba mercedez a0048200386 model TRUCKILINE CC40 si imi scrie ceva sub forma PHONE .Multumesc mult

Link spre comentariu

Made in malaysia 7 648 053 591

BP8053 9 1019999

Z854 security

Nu merge nici 6881

incearca 9668 si 8100....

daca nici astea nu merg,mai cititi o data memoria si selectati din ponyprog tipul de memorie (24C16)

....in seara asta trebuie sa-l rezolvam, :freaza:

Link spre comentariu

da

Mutumesc pentru promtitudine si interes

binul il citesc cu pickit2 si suma de control este mereu aceeasi

niciodata nu mi s-a intamplat sa dea eroare la citire si acelasi bin l-am rescris eu de mai multe ori sa resetez counterul

deci sigur este citit corect

am incercat si cele doua nimic tot code err

Nu stiu ce sa mai incerc

Am mai gasit in interior o serie Roo8 X44 CD

Am mai adaugat si doua fotografii cu cd ul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări