Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

@ Siti  Ce interfata folosesti? Pe acolo sunt doua cu pic si una cu at90s2313(cea a lui ficho) Ficho a pus doar cablajul fara valorile componentelor dar ma descurc cu o exceptie . Nu stiu valoarea rezistorului de pull up. Fiind ATMEL ar trebui sa fie 10 k dar nu sunt sigur.

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune exact ce hex ai folosit de acolo. E mare harababura acolo si nu stiu ce hex sa descarc.

18F252.png

PIC16F876-04-SP.png

Editat de TITY.A
Link spre comentariu
Acum 11 ore, TITY.A a spus:

@ Siti  Ce interfata folosesti? Pe acolo sunt doua cu pic si una cu at90s2313(cea a lui ficho) Ficho a pus doar cablajul fara valorile componentelor dar ma descurc cu o exceptie . Nu stiu valoarea rezistorului de pull up. Fiind ATMEL ar trebui sa fie 10 k dar nu sunt sigur.

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune exact ce hex ai folosit de acolo. E mare harababura acolo si nu stiu ce hex sa descarc.

PIC16F876-04-SP.png

asta am folosit o cu PIC si hex-ul 10-13_code dar ca sa fiu sincer m a cam chinuit...nu merge chiar foarte bine dar pana la urma l am facut.

Link spre comentariu

Si cel care a pus hex-ul spunea:  "Ford4000 a fost deblocat fără probleme - indicatorul roșu funcționa și al doilea indicator clipea și el, dar celălalt radio Ford5000 nu funcționează, când am încercat instrumentul. Lumina roșie strălucea, dar celălalt indicator nu se aprinde. Cred că problema este firmware-ul din PIC sau am făcut ceva greșit din întâmplare."

Pana la urma cum ai reusit sa-l faci sa functioneze? Ai modificat hex-ul sau...? Sa stiu la ce sa ma astept.

Quartz-ul e de 4Mhz?

Multumesc mult!

Editat de TITY.A
Link spre comentariu

nu am modificat nimic in hex,quartz-ul este de 4mhz,am facut demult ultimul aparat dar stiu ca la 5000-6000 mergea mai greu dar mergea...in timpul deblocarii atingeam pinii de la LTC cu o penseta sau cu degetul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări