doru700 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 postez dumpul . 24c16.bin Link spre comentariu
daniel.t Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 1234 daca vrei rcd210 technisat cod 1234.BIN Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 (editat) Acum 10 ore, delusb a spus: Buna ziua, un cod pentru skoda stream SKZ7Z3H0090531 Cititi MC9S12DP512si puneti dump pentru cod gratis, dupa serie nu este gratis !!! Acum 5 ore, doru700 a spus: postez dumpul . 24c16.bin 2 kB · 1 descărcare cod 1666 Editat Februarie 4 de Vladut Vlad BT Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Salutare, cum se face decodarea la un Fiat 250CD ? am citit ca ar avea immo Link spre comentariu
daniel.t Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Un cod pentru Nissan Visteon seed 299093 se poate va rog? Multumesc! Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Acum 14 ore, catalin004 a spus: Salutare, cum se face decodarea la un Fiat 250CD ? am citit ca ar avea immo Se face canoff din dump!!!!!!!!!! Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Ok, aparatul este la un prieten, vrea sa il puna pe un microbuz, daca ii citesc dump-ul, ii putem anula CAN ul? Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Acum 8 ore, catalin004 a spus: Ok, aparatul este la un prieten, vrea sa il puna pe un microbuz, daca ii citesc dump-ul, ii putem anula CAN ul? Aici pe forum toate aparatele sunt la tata, sora, frate, prieten, socru etc Pune-ti dump și se rezolvă!!! Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 (editat) Probabil nu ne cunoastem...nu ma mai ocup de electronica de ani buni, tot ceea ce fac fac la serviciu si acasa foarte rar...Nu am nevoie de bani din asa ceva. O sa revin cu dump-ul dar sa il iau de la el cassul. Initial a avut Visteon de la Renault pe microbuzul scolii, si copiii au bagat o rubla de 50bani care s-a plimbat prin el cateva luni pana i-a topit bateria masinii (nu am putut sa il mai repar - procesor ars), si are acest Fiat de pe microbuzul vechi, eu m-am oferit sa ii dau o chinezarie, dar am zis sa incercam... Multumim pentru faptele bune pe care le faceti pe aici...si altii la randul lor au cate un multumesc stima! Editat Februarie 12 de catalin004 Link spre comentariu
ommu Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 salutare, se poate cod pt acest aparat ? multumesc Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 3 minute, ommu a spus: salutare, se poate cod pt acest aparat ? multumesc Salut, se poate numai ca nu-i gratis! Link spre comentariu
diddygy Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 6 ore, ommu a spus: salutare, se poate cod pt acest aparat ? multumesc Citeste memoria 24C32 si posteaza dump ,binenteles daca ai scule tine... Link spre comentariu
gabiTV Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 (editat) Buna ziua ! Un cod pentru MF2 se poate ? Atasez dumpul din FIS . Multumesc anticipat . touran.bin Editat Februarie 15 de gabiTV Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Acum 11 minute, gabiTV a spus: Buna ziua ! Un cod pentru MF2 se poate ? Atasez dumpul din FIS . Multumesc anticipat . touran.bin 4 kB · 0 descărcări ........................0820 1 Link spre comentariu
gabiTV Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Acum 24 minute, Vladut Vlad BT a spus: ........................0820 Functioneaza !!! Multumesc Vladut Vlad BT . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum