dani j Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 1 oră, diddygy a spus: Code 0652 Dump nu e citit bine tot este FF FF Ok,așa este.nu știu ce s a întâmplat.am citit din nou și am găsit și codul.multumesc!cu radio de Mercedes ,ce l am postat mai sus,oare nu pot face nimic cu el?domnul Vlad mi a spus că trebuie reset.cum se face reset la aparatul asta? Link spre comentariu
diddygy Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 (editat) 1 oră în urmă, dani j a spus: Ok,așa este.nu știu ce s a întâmplat.am citit din nou și am găsit și codul.multumesc!cu radio de Mercedes ,ce l am postat mai sus,oare nu pot face nimic cu el?domnul Vlad mi a spus că trebuie reset.cum se face reset la aparatul asta? Cu ala de sus nu cunosc e prea vechi ... Editat Iulie 30 de diddygy Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 Acum 17 ore, diddygy a spus: Cu ala de sus nu cunosc e prea vechi ... Ok.multumesc.nu știu ce voi face cu el ,nu știu nici eu nimic despre el Link spre comentariu
dani j Postat August 1 Partajează Postat August 1 Acum 21 ore, dani j a spus: un cod va rog la un bp 7647201360 bp rcd 310 95160.rar Link spre comentariu
daniel.t Postat August 1 Partajează Postat August 1 La BP cred ca tre citit si NEC-ul. Link spre comentariu
dan cod Postat August 1 Partajează Postat August 1 Acum 2 ore, daniel.t a spus: La BP cred ca tre citit si NEC-ul. 100% Link spre comentariu
dani j Postat August 1 Partajează Postat August 1 1 oră în urmă, dan cod a spus: 100% Așa este,dar mă gândeam că mi dați primele 2 cifre,că procesorul n am cu ce l citii.vad Io cum fac cu el.multumesc Link spre comentariu
diddygy Postat August 2 Partajează Postat August 2 (editat) Acum 13 ore, dani j a spus: Așa este,dar mă gândeam că mi dați primele 2 cifre,că procesorul n am cu ce l citii.vad Io cum fac cu el.multumesc Dump nu e citit bine trebuie citit ca 95128 ! Editat August 2 de diddygy Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 3 Partajează Postat August 3 Se poate fara sa-i citesc memoria? Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat August 3 Partajează Postat August 3 Se poate după serie dar sunt costuri, nu este gratis! Link spre comentariu
daniel.t Postat August 4 Partajează Postat August 4 (editat) Un cod pentru RCD210 Panasonic se poate? Multumesc! RCD210 Panasonic.bin LE: nevermind, era in MCU. Editat August 4 de daniel.t Link spre comentariu
alpine_clarion Postat August 4 Partajează Postat August 4 Salutare! Va rog din suflet sa ma ajutați să aflu codul după serial no. la un cd radio auto. Este vorba de un BECKER Cascade Pro Model: BE 7941 Serial No. 352219003453875 Poza s a încărcat din greșeală și nu corespunde cu aparatul meu. Va mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat August 4 Partajează Postat August 4 Acum 58 minute, alpine_clarion a spus: Salutare! Va rog din suflet sa ma ajutați să aflu codul după serial no. la un cd radio auto. Este vorba de un BECKER Cascade Pro Model: BE 7941 Serial No. 352219003453875 Poza s a încărcat din greșeală și nu corespunde cu aparatul meu. Va mulțumesc anticipat! cod 56611 Link spre comentariu
alpine_clarion Postat August 4 Partajează Postat August 4 Acum 2 ore, Vladut Vlad BT a spus: cod 56611 Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum