daniel.t Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 2 ore, dani j a spus: va rog un cod gamma 5 vwz3z3c gama5d.rar % B · 0 descărcări gama5 dan.rar % B · 2 descărcări Incearca 1262 Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Chiar acum, daniel.t a spus: Incearca 1262 Din păcate nu i bun.si calculatorul meu îmi dă 0257 și nici asta nu i bun.multumesc oricum.astept alte raspunsuri Link spre comentariu
daniel.t Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Eu l-am calculat ca Sony. Presupun ca de ei e facut. Ar fi util si tipul memoriei citite. Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 10 minute, daniel.t a spus: Eu l-am calculat ca Sony. Presupun ca de ei e facut. Ar fi util si tipul memoriei citite. 24c04 Link spre comentariu
daniel.t Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Daca nu te descurca niciun coleg, am un Gamma V Sony la care stiu codul. Extrag un dump si-l scrii la al tau. Link spre comentariu
daniel.t Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 1946 ar trebui sa fie gamma v sony 1946.bin Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 17 minute, daniel.t a spus: Daca nu te descurca niciun coleg, am un Gamma V Sony la care stiu codul. Extrag un dump si-l scrii la al tau. Ok.multumesc Chiar acum, daniel.t a spus: 1946 ar trebui sa fie gamma v sony 1946.bin % B · 0 descărcări Chiar acum, daniel.t a spus: 1946 ar trebui sa fie gamma v sony 1946.bin % B · 0 descărcări Vedem mâine dacă i bun.multumesc Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 8 ore, CADASEDA a spus: la un peugeot rt3 cd880 se poate edita codul vin? nu apare in clar in dump save 95040 rt3 orig.rar % B · 1 descărcare Unitatea este Magneti Marelli??? Daca da ori nu este citit bine ori este corupt nu sunt date de la 000 la 0f0 sunt cateva la adresa 0bc la 0bf Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 2 Partajează Postat Iulie 2 Acum 6 ore, CADASEDA a spus: ar putea merge daca as pune alt dump din alt aparat in care apare codul vin si editat? Dacă e același model da Link spre comentariu
siti Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Acum 16 ore, CADASEDA a spus: la un peugeot rt3 cd880 se poate edita codul vin? nu apare in clar in dump save 95040 rt3 orig.rar % B · 1 descărcare vin ul e in flash 28f128 Link spre comentariu
CADASEDA Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 (editat) 28f128 e bga64 am programator dar nu am adaptor. deci doar cu diagnoza se poate edita vin-ul multumesc pentru informatii Editat Iulie 3 de CADASEDA Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Acum 15 ore, dani j a spus: Ok.multumesc Vedem mâine dacă i bun.multumesc Nu e bun nici asta 1946 Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 Acum 19 ore, dani j a spus: va rog un cod gamma 5 vwz3z3c7905770 1j0 035 186d made in france.ma poate ajuta cineva cu un cod corect?multumesc anticipat! gama5d.rar % B · 0 descărcări gama5 dan.rar Link spre comentariu
Câtă Postat Iulie 3 Partajează Postat Iulie 3 (editat) Acum 2 ore, dani j a spus: gama5 dan.rar % B · 0 descărcări E ceva ce nu se leaga la dumpul citit 24c04 al dvs este mult prea mare , va pun eu un dump corect cod 0801.... 1j0035186d.rar Editat Iulie 3 de Câtă Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 4 Partajează Postat Iulie 4 va salut.are cineva prin sertar un programator ad memo ?al meu a inchis ochii si as vrea altul.contracost bineinteles.pt mine e suficient un ad memo 1.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum