doru700 Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 1 oră în urmă, dorinc a spus: incercati 1930, cred ca acesta este codul original. da merge codul 1930 ...am asteptat sa reseteze . multumesc . Link spre comentariu
viggo34567 Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Buna seara, ma ajutati va rog cu un cod pentru un radio Skoda MS202. Multumesc. M24C16 skoda MS202 SKZ2Z1 1.3.24.BIN Link spre comentariu
viggo34567 Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Multumesc Daniel.T, este ok. Ma mai ajutati va rog cu un cod pentru un radio Skoda Symphony CD TechniSat. Multumesc. AT24C16 skoda symphony cd fabia SKZAZ8 1.3.24 .BIN Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Va rog sa ma ajutati cu un dump si codul pentru un Blaupunkt mp3. Link spre comentariu
dorinc Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Incercati 9333, daca nu merge 1653 Acum 14 ore, TITY.A a spus: Va rog sa ma ajutati cu un dump si codul pentru un Blaupunkt mp3. Link spre comentariu
daniel.t Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 15 ore, viggo34567 a spus: Multumesc Daniel.T, este ok. Ma mai ajutati va rog cu un cod pentru un radio Skoda Symphony CD TechniSat. Multumesc. AT24C16 skoda symphony cd fabia SKZAZ8 1.3.24 .BIN 2 kB · 2 descărcări 1887 Link spre comentariu
dorinc Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 16 ore, viggo34567 a spus: Multumesc Daniel.T, este ok. Ma mai ajutati va rog cu un cod pentru un radio Skoda Symphony CD TechniSat. Multumesc. AT24C16 skoda symphony cd fabia SKZAZ8 1.3.24 .BIN 2 kB · 2 descărcări Codul este 1887 Link spre comentariu
dorinc Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum am vazut ca s-a raspuns mai sus scuze... Link spre comentariu
viggo34567 Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Multumesc Daniel.T & Dorinc, codul este ok. Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 7 ore, dorinc a spus: Incercati 9333, daca nu merge 1653 Multumesc, dar am nevoie de un alt dump si de cod. Cineva a incercat sa-i scrie un dump cu cod off. Acum aparatul functioneaza doar pe radio si pe cd e mort dar nu cere cod cand il alimentez. Inainte de interventie aparatul functiona normal. Link spre comentariu
dorinc Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 56 minute, TITY.A a spus: Multumesc, dar am nevoie de un alt dump si de cod. Cineva a incercat sa-i scrie un dump cu cod off. Acum aparatul functioneaza doar pe radio si pe cd e mort dar nu cere cod cand il alimentez. Inainte de interventie aparatul functiona normal. Dacă nu rezolvati pana luni încerc sa va găsesc un dump când ajung la serv. Dacă aveți puncte pe remont aveți aici: https://remont-aud.net/dump/car_audio/no_name_no_name_shassi_main_board_main_board/48-1-0-61349 Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Acum 8 ore, dorinc a spus: Dacă nu rezolvati pana luni încerc sa va găsesc un dump când ajung la serv. Dacă aveți puncte pe remont aveți aici: https://remont-aud.net/dump/car_audio/no_name_no_name_shassi_main_board_main_board/48-1-0-61349 Nu am puncte pe remont. Link spre comentariu
siti Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 La 02.03.2024 la 2:11, TITY.A a spus: Va rog sa ma ajutati cu un dump si codul pentru un Blaupunkt mp3. incearca asta 24c16.BIN Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 O sa incerc dar dureaza cateva zile. Imi spuneti si codul va rog? Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum