daniel.t Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Era prea fain. Cineva zice ca merge bine-mersi cu EEPROM scos de tot. Posibil sa nu retina posturi memorate si altele asemenea. Link spre comentariu
gabibota Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 La 02.02.2024 la 21:12, siti a spus: incearca asta.............. reset.rar 1 kB · 3 descărcări Reset ok!Multumesc siti. Link spre comentariu
diddygy Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 La 02.02.2024 la 21:32, viggo34567 a spus: Buna seara, ma ajutati va rog cu un PROD OFF pentru un radio Mercedes Benz - Mobis, model HA 1111. Multumesc AT24C256 Mobis HA1111 2.2.BIN 32 kB · 1 descărcare Salut inscrie cu asta AT24C256 Mobis HA1111 2.2 PROD DISABLE Link spre comentariu
profimex Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Buna ziua , va rog un cod pentru un radio renault : 8200633627t a576 rnrdbr80010938 renrdw344-05 Multumesc frumos Link spre comentariu
profimex Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Acum 23 minute, daniel.t a spus: 0476 Multumesc frumos Link spre comentariu
John39 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Buna seara, va rog un Bin fara cod pentru un Radio casetofon renault sau un cod. 22DC258 62B 8200057673TA847 TOA847 RN2258F30360055 8200 057 673 --C Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Acum 2 ore, John39 a spus: Buna seara, va rog un Bin fara cod pentru un Radio casetofon renault sau un cod. 22DC258 62B 8200057673TA847 TOA847 RN2258F30360055 8200 057 673 --C Cititi regulament va rog, dupa 50+ postari aveti posibilitatea de a primi cod dupa serie!!! Seara frumoasa!!! Link spre comentariu
Hrista Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Salut, am pus radio asta de pe o alta masina pe masina actuala si imi apare mesaul asta, a se vedea poza atasata. Ce as putea sa-i fac sa activez radio? Link spre comentariu
Panait Gheorghe Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Am luat din obor un Sistem Audio Ford 600D de curiozitate să văd dacă funcționează. Culmea după câte bușituri a luat din 2009 am reușit sa-l alimentez dar imi cere un cod. Am inteles că se poate calcula stiind Serial number : V 011152. Mă poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Se pare ca trebuie resetat/setat in caculatorul masinii noul aparat . Poti incerca o deconectare a bateriei . Link spre comentariu
Hrista Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 4 minute, antonvasileeee a spus: Se pare ca trebuie resetat/setat in caculatorul masinii noul aparat . Poti incerca o deconectare a bateriei . am incercat sa deconecte bateria. Am lasat-o 10 minute si am conectat in nou. Acelasi mesaj pe display. Link spre comentariu
John39 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 16 ore, Vladut Vlad BT a spus: Cititi regulament va rog, dupa 50+ postari aveti posibilitatea de a primi cod dupa serie!!! Seara frumoasa!!! Ok Vladut, am inteles perfect, regulamentul este regulament. Daca discutam ca intre meseriasi probabil ca nu incalcam regulamentul. As vrea sa stiu daca ii dau jos memoria va functiona sau trebuie neaparat decodat? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
daniel.t Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 1 oră, John39 a spus: Ok Vladut, am inteles perfect, regulamentul este regulament. Daca discutam ca intre meseriasi probabil ca nu incalcam regulamentul. As vrea sa stiu daca ii dau jos memoria va functiona sau trebuie neaparat decodat? Multumesc anticipat! Meseriasii mai citesc si mesajele personale Link spre comentariu
John39 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 5 minute, daniel.t a spus: Meseriasii mai citesc si mesajele personale ....care mesaje personale? De la cine? De unde? cum? Ce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum