Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator adrian88

va rog din tot sufletul cine are bunavointa sa ma ajute cu un cod pentru radiocasetofonul volskwagen gamma scrie pe usita de la caseta iar pe laterala lui scrie asta BLAUPUNKT WERKE GHMB SI SERIA VWZ1Z3Y5597111 apoi scrie gamma si seria 1J0 035 188E MADE IN PORTUGAL . VA MULTUMESC!!!

Link spre comentariu

casul e Delco , dar daca codul e in proc in epromul 27c256 ce contine , nu am mai deco model desta si deaceia intreb.Stima

contine ea ceva dar nu in ea se afla codul,daca tot te ocupi de decodari iti dau un sfat, trebuie sa stii unde se afla codul inainte de a desface casul...(cauta pe net ''carbase''),si atunci nu o sa mai citesti toate ic-urile care seamana cu un eprom.....
Link spre comentariu
Vizitator adrian88

va rog din tot sufletul cine are bunavointa sa ma ajute cu un cod pentru radiocasetofonul volskwagen gamma scrie pe usita de la caseta iar pe laterala lui scrie asta BLAUPUNKT WERKE GHMB SI SERIA VWZ1Z3Y5597111 apoi scrie gamma si seria 1J0 035 188E MADE IN PORTUGAL . VA MULTUMESC!!!

Link spre comentariu

citeste memoria 95160 smd si posteaza binul ,nu merge dupa serial :scarpin
Link spre comentariu

la un cd autoRENAULT RENRDD100-00 made in france CPU: 93CW44DF-5EP9 EEPROM:24c32 smd PA: TA8276H CODE: 0000-9999 Sec. loc: EEPROM 24c32a avut codul 2814, dar acum culmea nu mai merge. contorul la 30minute.am citit dumpul dar nu gasesc codul, nu corespunde la cele doua variante(locatii) cunoscute pana in prezent sau eroare.

Link spre comentariu

la un cd autoRENAULT RENRDD100-00 made in france CPU: 93CW44DF-5EP9 EEPROM:24c32 smd PA: TA8276H CODE: 0000-9999 Sec. loc: EEPROM 24c32a avut codul 2814, dar acum culmea nu mai merge. contorul la 30minute.am citit dumpul dar nu gasesc codul, nu corespunde la cele doua variante(locatii) cunoscute pana in prezent sau eroare.

codul e 0892,vezi la 000FF0....000FE0....10 si 12>contor reset
Link spre comentariu
Vizitator bh77lia

Salut, am primit un radio cu navigatie pentru golful meu,e dat jos de la un Golf mai nou si nu cunosc prea multe despre astea cu navigatie.Stie cineva cum se citeste FIS? E model 3B0 035 191 G si are serie de forma VWZ1Z7D.Poate functiona si pe o masina fara CAN? Eventual un bin cu cod cunoscut si procedura de conectare pentru scriere a interfetei.Va multumesc. :sparge:

Link spre comentariu

Va rog frumos, mai explicati odata care sint adresele unde stau cifrele codului la cass Logan Am gasit mai in spate niste dump-uri si explicatia urmatoare ( din care nu am inteles nimic, poate sint eu batut in cap ! ) :ADRESA COD:Nr1----FF08bNr2----FF09aNr3----FF0AbNr4----FFOBaCe adrese sint astea la un prom de 4kB ( 24c32 ) sau cum se interpreteaza ?

Link spre comentariu

Va rog frumos, mai explicati odata care sint adresele unde stau cifrele codului la cass Logan Am gasit mai in spate niste dump-uri si explicatia urmatoare ( din care nu am inteles nimic, poate sint eu batut in cap ! ) :ADRESA COD:Nr1----FF08bNr2----FF09aNr3----FF0AbNr4----FFOBaCe adrese sint astea la un prom de 4kB ( 24c32 ) sau cum se interpreteaza ?

Aveti mai jos un dump ok.[attachment=0]22dc229 62 cod 5392 ok bin.rar[/attachment]
Link spre comentariu

Salut, am primit un radio cu navigatie pentru golful meu,e dat jos de la un Golf mai nou si nu cunosc prea multe despre astea cu navigatie.Stie cineva cum se citeste FIS? E model 3B0 035 191 G si are serie de forma VWZ1Z7D.Poate functiona si pe o masina fara CAN? Eventual un bin cu cod cunoscut si procedura de conectare pentru scriere a interfetei.Va multumesc. :sparge:

citeste fis ca 24c32 si posteaza dumpul,daca nu,du-te cu el la un atelier
Link spre comentariu
Vizitator gyuliano

salutare caut si eu un generator de cod pt casetofon am un sc 202 c si nu mai am codul daca ma poate ajuta cineva GN0202S8603498no: 7 642 852 52190381123 asta e scris pe cas ms anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări