Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator panter21p

Radio CD de Renault e depe Laguna din 2006 pe eticheta cu codul de bare are scrie RNRDAE60032481RENRDW270-79BS00060900324818200483748T U300-SECURITYam atasat dump in 2 formante , hex si bin eep cu codul e 24c64scuze ca am mai postat o data

Link spre comentariu

Radio CD de Renault e depe Laguna din 2006 pe eticheta cu codul de bare are scrie RNRDAE60032481RENRDW270-79BS00060900324818200483748T U300-SECURITYam atasat dump in 2 formante , hex si bin eep cu codul e 24c64scuze ca am mai postat o data

5612 DACA NU ESTE REDECODAT
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Rog un cod ptr un Radio Cas de pe un Fiat probabil Grunding tip AD182 M FA 1091X16634505 cere un cod din 5 cifre

zvasile ; ma poti ajuta ,,te rog multumesc anticipat.............. :jytuiyu
Link spre comentariu

modelul asta daca e montat pe masina originala nu ar trebui sa ceara cod,

in mai multe baze de date e trecut ''Non Coded''

AD 182M<<

cred ca e montat pe alta masina si in cazul asta cere codul care se poate afla numai prin citirea memoriei 24C16 smd.

Link spre comentariu
Vizitator aly_alin4life

Am un mercedes clasa C din anul 2000 si am pe el un radio cd-player Becker 4410.Intr-o zi radio cd-playerul a inceput sa aiba niste fluctuatii la afisaj pe care nu le am bagat in seama..iar dupa cateva zile a cazut de tot.Am fost la un electrician auto care mi-a gasit un scurtcircuit din cauza unei brichete iar radio cd-playerul a inceput sa functioneze din nou,numai ca dupa cateva secunde imi arata pe afisaj mesajul "PROD" iar calculatorul de bord in loc de TRACK sau postul respectiv de radio...imi arata acum AUDIO si cu 4 liniute dedesubt...tragand linie la toate astea..logic mi am dat seam ca trebuie un cod...si k un om de buna credinta am mers la reprezentanta Mercedes si le am spus exact c simptome are..iar ei m au programat s vin intr o zi si mi au spus k s va rezolva.M am dus cu masina knd mi au facut programarea..am lasat o acolo de dimineata..iar p la 5 dupa amiaza..m au sunat s m duc s o iau..dar nu mi au spus la telefon dak s a rezolvat sau nu...Knd am ajuns acolo mi au spus k masina are exact ce le am zis eu...dar k e o defectiune din radio cd-player iar ei nu desfac casetofoane..si bineinteles la asta s a adaugat o factura de 250 de Ron si mi au recomandat s cumpar radio cd-playerul nou de la ei..care costa bineinteles 2700 de ron...Poate exista cineva care m poate ajuta cu un cod ceva..si modalitatea cum il tastez...va rog mult de tot..va multumesc anticipat!

Datele rodio cd-playerului sunt urmatoarele:

Model: BE4410

Serial no:Y1047812

adresa mea de email e [email protected]

Link spre comentariu
Vizitator comfel

modelul asta daca e montat pe masina originala nu ar trebui sa ceara cod,

in mai multe baze de date e trecut ''Non Coded''

AD 182M<<

cred ca e montat pe alta masina si in cazul asta cere codul care se poate afla numai prin citirea memoriei 24C16 smd.

este montat pe un Fiat din 2008 .este ca cel din imagine si totusi cere codul (si eu l/am gasit non code dar asta ma bagat in ceata l/am sunat si a spus ca a fost schim.in garantie in Italia, sa caute cardul cu codul) ..dupa sarbatori luam legatura deocamdata multumesc si Un an nou fericit tie si intregii familii ...... :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator aly_alin4life

BECKER SOUND 10 de pe un Mercede clasa C din 2000.. imi afiseaza mesajul "PROD"...iar calculatorul de bord imi afiseaza AUDIO cu 4 liniute dedesubt... BE4410Serial no: Y1047812 Cum se poate rezolva?Cere un cod?Cum tasetz codul respectiv?Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

BECKER SOUND 10 de pe un Mercede clasa C din 2000.. imi afiseaza mesajul "PROD"...iar calculatorul de bord imi afiseaza AUDIO cu 4 liniute dedesubt...

BE4410

Serial no: Y1047812

Cum se poate rezolva?Cere un cod?Cum tasetz codul respectiv?Va multumesc anticipat!

apare mesajul ''PROD''pentru ca nu este montat pe masina originala,

pe masina originala merge fara probleme si nu cere nici un cod,

e foarte simplu de rezolvat problema dar numai la un atelier e posibil,

trebuie citita memoria,modificata o adresa,si atunci va merge fara probleme pe oricare masina

pentru modelul asta este un cod universal in caz ca cere si codul [12345]

Link spre comentariu

poti sami spui te rog cum tastez codul exact???modelul casetofonului e becker 4410...mersi...

codul se introduce astfel;se roteste un pas potent.de volum si se introduce primul nr din cod de pe tasta [>] dupa care se apasa pe RDS,se roteste inca un pas potent.de volum se introduce al doilea nr.din tasta [>] dupa care se apasa iar pe RDS.....s.a.m.ddupa se ai introdus codul se tine apasat mai lung pe RDSincearca......,daca nu merge,mergi cu aparatul la un atelier si se rezolva problema in 5 min.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări