Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

nu merge dupa serial /citeste memoria 93c46 :hamac

modelul asta,blaupunkt germany 7643846060,vwz1z2p9111731 beta cc,nu are memorie 93C46.codul se afla in memoria din procesor (MC68HC05B8 )
da ai dreptate vasile am citit cu un rand mai sus :nebunrau:
Link spre comentariu
Vizitator alyfast

Pentru cei care intampina dificultati cu codul pentru Philips 22dc 942/62, cel montat pe Safrane....eu am cautat un dump dar nu am gasit; vroiam doar sa-i schimb codul (un moft de-al meu)....si nu am gasit. Asa ca l-am scos din una din memoriile (x24c04), atentie sunt 3 si cea cu codul e cea de la mijloc (sunt puse la rand -una dupa alta), si am vazut unde e codul. Asa ca-l pun si eu aici poate mai ajuta pe unii dintre noi... :da Daca vreti detalii contactati-ma !

Imi cer scuze :jytuiyu Nu este 942 este 982....scuze unca odata :sparge:
Link spre comentariu

si dump ulnu stiu adresa :jytuiyu

nu cred ca ai citit-o corect,adresa unde ar trebui sa fie codul e ''FFFF''memoria e 24E16,selectati tipul asta de memorie din ponyprogtipul asta de memorie merge citita si ca 24C32cred ca ai folosit ponyprog setat pe 24XXAuto la citire
Link spre comentariu

PHILIPS peugeot , 22rc465/659022 314 65659041552se poate dupa serial un cod ??multumesc anticipat

[attachment=1]rc philips 22rc.rar[/attachment]si dump ulnu stiu adresa :jytuiyu
dupa fisierul tau codul ar fi 0000 desi nu cred ca este citita bine memoria incearca sa reprogramezi memoria cu binul de mai jos
Link spre comentariu

si dump ulnu stiu adresa :jytuiyu

nu cred ca ai citit-o corect,adresa unde ar trebui sa fie codul e ''FFFF''memoria e 24E16,selectati tipul asta de memorie din ponyprogtipul asta de memorie merge citita si ca 24C32cred ca ai folosit ponyprog setat pe 24XXAuto la citire
da :jytuiyu
Link spre comentariu

Scuze ca revin, am postat din viteza si in alta parte. Spuneti-mi va rog daca am in cas o memorie 24c02 pot rescrie pt el o 24c64? Se scrie pe 8 bit sau pe 16 bit? Mersi

nu inteleg....,vrei sa montezi in cas in loc de 24c02>>>24c64????daca vrei sa rescrii 24c02,selectezi din ponyprog 24XXAuto(8 biti)
Link spre comentariu

Da, asta am spus. Nu am 24c02, dar am 24c64. Pot pune? Merge. Nu vreau sa o modific pe cea a cas-ului. M-am facut inteles acum?Mda, cred ca nu merge. Am observat ca nu o pot scrie pe 8 bit. Mersi

Link spre comentariu

Da, asta am spus. Nu am 24c02, dar am 24c64. Pot pune? Merge. Nu vreau sa o modific pe cea a cas-ului. M-am facut inteles acum?Mda, cred ca nu merge. Am observat ca nu o pot scrie pe 8 bit. Mersi

citeste-o pe aia a cas-ului (24C02) , posteaza binul....si o sa te ajutam cu codul,nu se modifica memoria daca o citesti....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări