Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Va multumesc mult!!! am rescris memoria ,merge ca nou si nu ma asteptam sa aiba un sunet asa clar :supz: .Acum caut pe net sa vad daca exista vre o posibilitate de a-i lega un lcd normal pe iesire

intro vreme stiu ca am dat pe net de un diplay ce mergea si era si ieftin ,o sa caut o sa iti las un mesaj privattoate bune
Link spre comentariu

da,poti sal resetezi contorul doar ca nu trebuie sai dai off la cod ,in ziua de azi daca tot iti fura casu macar sa trebuiasca sa plateasca hotul macar pentru cod :rade:

corect ce spui dar....... Eu sunt impotriva CODE OFF.
Link spre comentariu

da,poti sal resetezi contorul doar ca nu trebuie sai dai off la cod ,in ziua de azi daca tot iti fura casu macar sa trebuiasca sa plateasca hotul macar pentru cod :rade:

corect ce spui dar....... Eu sunt impotriva CODE OFF.
sustin si eu aceasi treaba :inchis ,macar suntem 2 care sustinem chestia asta :rade:
Link spre comentariu
Vizitator Imhotep Vw

Salut, Am schimbat bateria si am ramas fara radio....stiam ca am codul in torpedo dar cand l-am cautat nu mai era...asa ca am o mare rugaminte la voi sa ma ajutati cu un cod pt un alpha...seria de sasiu este urmatoarea wvwzzz9nz3y094270 Multumiri anticipate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări