Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Inca o data tin sa multumesc celor care m-au ajutat cu codul de deblocare. Eu nu stiu daca voi v-ati mai intalnit cu situatii gen sa vina un ''client'' la voi si sa va ceara sa-i deblocati casetofonul, cd playerul de masina si sa cautati aici ajutor, pe urma sa-i deblochezi omului hardughia si el nici macar sa nu zica acolo un multumesc, ci sa plece si sa zica ca il stia dar il uitase.. Scuze de offtopic, am lasat asta aici doar ca invatatura de minte si pentru alti altruisti, nu comentam pe marginea acestei patanii in topicul asta ci doar la sectiunea ''Bodega''. 

Link spre comentariu

Buna ziua

off topic: s-a intamplat vreodata sa cereti aici un cod pentru casetofonul cuiva, sa-l deblocati si acel cineva nici macar multumesc sa nu va zica?  tocmai am patit-o !!!  :tryre

Link spre comentariu
Acum 2 ore, wally_gatter a spus:

Buna ziua

off topic: s-a intamplat vreodata sa cereti aici un cod pentru casetofonul cuiva, sa-l deblocati si acel cineva nici macar multumesc sa nu va zica?  tocmai am patit-o !!!  :tryre

Eu nu. Pentruca nu lucrez pe gratis. 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, wally_gatter a spus:

Buna ziua

Pai nu-i dai aparatul pana nu da banii ,e coleg aici ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări