Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 18 ore, alexguf a spus:

OK o sa încerc azi, ms

Salut, codul era 1606 se pare ca trebuia lăsat sa function 1h, cineva a bagat coduri greșite înaintea mea. Ms 

Link spre comentariu

Bună ziua, vă rog să mă ajutați am nevoie de cod pt. radio cd marca Ford 6000CD, Model SINGLE CD-KW 2000, PART NO. 6S61-18C815-AH,SERIAL NO. V 172335. Vă mulțumesc mult, o zi frumoasă vă doresc cu respect Cosmin. 

Link spre comentariu
Acum 23 ore, Bobo12345 a spus:

Incercati 7343.

Postati unde trebuia data urmatoare.

Bună ziua domnule, numai săptămâna viitoare pot încerca codul când ajung la atelier, vă mulțumesc mult o zi frumoasă vă doresc și un weekend foarte plăcut cu respect Cosmin. 

Link spre comentariu
Acum 37 minute, Cosmin Marian a spus:

Bună ziua domnule, numai săptămâna viitoare pot încerca codul când ajung la atelier, vă mulțumesc mult o zi frumoasă vă doresc și un weekend foarte plăcut cu respect Cosmin. 

Asemenea si dvs.

Codul este 99,9% corect , calculat dupa serial.

Link spre comentariu
Acum 59 minute, Cosmin Marian a spus:

Ala este codul daca nu l-a schimbat cineva. 

Link spre comentariu
La 08.07.2021 la 12:24, Bobo12345 a spus:

Incercati 7343.

Postati unde trebuia data urmatoare.

La 09.07.2021 la 11:42, Cosmin Marian a spus:

Bună ziua domnule, am introdus codul și este ok, vă mulțumesc mult, multă sănătate și fericire vă doresc atât dumneavoastră cât și familiei, o zi frumoasă vă doresc cu respect Cosmin 

Link spre comentariu
La 09.07.2021 la 12:42, dan cod a spus:

Ala este codul daca nu l-a schimbat cineva. 

Bună ziua domnule,da codul este ok, multă sănătate și fericire vă doresc atât dumneavoastră cât și familiei, toate cele bune Cosmin 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări