Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

roșu galben și albastru care este lîngă rosu sunt la plus , este ceva curios ,codul a fost incercat pe mașina ,scrie pe el 1955 culorile sunt cu mufa separata dar am respectat pinii

Editat de lambrinoc
Link spre comentariu
Acum 1 oră, lambrinoc a spus:

Da, este alimentat corect ,sa mai programez încă o dată cu binul salvat

Ce mesaj da după introducerea codului? 

Link spre comentariu
7 hours ago, lambrinoc said:

Da, este alimentat corect ,sa mai programez încă o dată cu binul salvat

Daca nu rezolvati cu bin-ul salvat, d-ati un mesaj si incercam alta varianta!

Link spre comentariu
La 12.06.2021 la 8:12, dan cod a spus:

Da dacă citești 95160.

Sanatate.. Am citit memoria .. dupa salvarea bin-ului din greseala am dat Program .. La sfarsit am primit mesajul . Chip with the contents are  in disagreement .. Am incercat de cateva ori dar tot acelasi mesaj .. Mai aveam un vw Gamma defect , care avea cipul 25lc160.. Am incercat sa il scriu cu softul salvat dar tot aceiasi eroare primesc ..

Folosesc CH341A .. si la chip am selectat 25l1608 , doar asta il gasesc in lista apropiat de 25lc160.. De citit lam citit si pe celalalt chip , dar de scris nu . primesc aceiasi eroare .. Cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde , nu trebuie selectat 25L1608  sau cu CH341A nu pot programa 25LC160 ?

Link spre comentariu
Chiar acum, augustin a spus:

Sanatate.. Am citit memoria .. dupa salvarea bin-ului din greseala am dat Program .. La sfarsit am primit mesajul . Chip with the contents are  in disagreement .. Am incercat de cateva ori dar tot acelasi mesaj .. Mai aveam un vw Gamma defect , care avea cipul 25lc160.. Am incercat sa il scriu cu softul salvat dar tot aceiasi eroare primesc ..

Folosesc CH341A .. si la chip am selectat 25l1608 , doar asta il gasesc in lista apropiat de 25lc160.. De citit lam citit si pe celalalt chip , dar de scris nu . primesc aceiasi eroare .. Cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde , nu trebuie selectat 25L1608  sau cu CH341A nu pot programa 25LC160 ?

25L1608 este altceva. Nu cunosc CH341A și nu știu ce are în lista. 

Link spre comentariu

The currently selected:MX25L1608D, capacity: 16Mbits, 2Mbytes

The currently selected:25LC160A, capacity: 16Kbits, 2Kbytes.

25LC160A este eeprom spi , 25L1608 este spi

Link spre comentariu
Acum 24 minute, augustin a spus:

pt ch341 folositi softul de aici,are in lista si 25lc160 

https://www.filesharesite.com/files/202105/1622207399NeoProgrammer_2.1.0.19.zip.html

https://drive.google.com/file/d/17sB_gq-L8PmEIdoGc0YyjYzk9BaKponD/view

Link spre comentariu

Sanatate ! cu softul de la Dl Vasile i mi recunoaste memoria 25LC160 ,  Dar din pacate softul salvat este gresit , nu stiu cum pot face rost de un dump bun ?

Este VW Blaupunkt Gamma 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări