Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Daca sunt mai nou pe aici nu inseamna ca am 1 surubelnita un patent si pistol de lipit si vreau sa citesc procesoare!
  • Uneori cerem si ajutor ca nimeni nu le stie pe toate!
  • Numi este rusine de munca,sau sa cer o informatie,cine poate ma ajuta cine nu nu, nu ma supar
  • Daca pot oferi ajutor ofer cu mare drag oricui!
  • O zi frumoasa sa aveti!
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Vladut Vlad BT a spus:
  • Daca sunt mai nou pe aici nu inseamna ca am 1 surubelnita un patent si pistol de lipit si vreau sa citesc procesoare!
  • Uneori cerem si ajutor ca nimeni nu le stie pe toate!
  • Numi este rusine de munca,sau sa cer o informatie,cine poate ma ajuta cine nu nu, nu ma supar
  • Daca pot oferi ajutor ofer cu mare drag oricui!
  • O zi frumoasa sa aveti!

Mai sus am facut o gluma, nimic alceva, mai trebuie sa glumim si noi ca inebunim de atata electronica,stand numai de ele

Link spre comentariu
Acum 38 minute, TRIFAN a spus:

Cu respect buna ziua ,va rapesc putin din timpul Dvs. cu o intrebare ,Aparatul din poza (poza e trimisa de client),are nevoie de soft ptr. navigatie ptr. Romania ,a ajuns clientul cu masina mi-am pregatit CDurile si cardul ptr. harti ,dar surpriza ,dupa ce am scos plasticul de jos in dreapta unde trebuia sa fie slotul ptr. card ,nu-i .In schimb are disc ptr. navigatie ceva in genul ca la CD70NAVI ,doar ca nu are buton de eject ptr.acest CD ,are eject sus ptr. CD audio ,Intrebarile (ca-s) doua ar fi ,1 cum se scoate acest CD ,si 2, daca este varianta de soft ptr. acest aparat pe CD ,sau DVD.

Navi Ford.jpg

O sa va rog frumos sa-mi spuneti pe rand  , nu toti o data .

Link spre comentariu
Acum 20 minute, TRIFAN a spus:

O sa va rog frumos sa-mi spuneti pe rand  , nu toti o data .

L-ați amețit pe Costica. S-o fi dus la Orange sa ii dea abonament 5 și aia l-au trimis acasă. 

Link spre comentariu
Acum 53 minute, dani j a spus:

va rog un cod pt un CDR 2005  VDO GM020521522086,daca merge dupa serie.multumesc

Pentru ca este Siemens VDO  , trebiue sa cititi eeprom 24C16 . 

Zi frumoasa

Link spre comentariu

Buna seara,

ma ajutati va rog in decodarea unui radio vw alpha 4 VWZ2Z1 (1H0 035 156) cu D17011GF E91 NEC MCU. Nu am gasit mai nimic despre sau MCU datasheet.

Multumesc 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, viggo34567 a spus:

Buna seara,

ma ajutati va rog in decodarea unui radio vw alpha 4 VWZ2Z1 (1H0 035 156) cu D17011GF E91 NEC MCU. Nu am gasit mai nimic despre sau MCU datasheet.

Multumesc 

Postati si seria poate aveți noroc. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări