Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna ziua si la multi ani ,a avut cineva de a face cu Chrysler BZCY602A ,si a reusit sa-l rezolve ?defectiunea este lipsa imagine ,din discutii pe diferite forumuri se face reflow la 51T35297Y01, Inainte de reflow ecranul era negru ,dupa reflow ,apare pe display la cateva secunde ceva pureci ,dispar si apar iarasi ,mentionez ca ecranul l-am iluminat cu invertor separat ,temperatura la reflow a fost 250 grade ,sa-i fi trebuit mai mult ?

BZCY.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, GOLOGAN a spus:

Edit : Codul corect este  1221

dat de colegul Cata mai sus.

Multumesc tuturor colegilor intradevar acesta este codul corect.

Link spre comentariu
Acum 38 minute, TRIFAN a spus:

Buna ziua si la multi ani ,a avut cineva de a face cu Chrysler BZCY602A ,si a reusit sa-l rezolve ?defectiunea este lipsa imagine ,din discutii pe diferite forumuri se face reflow la 51T35297Y01, Inainte de reflow ecranul era negru ,dupa reflow ,apare pe display la cateva secunde ceva pureci ,dispar si apar iarasi ,mentionez ca ecranul l-am iluminat cu invertor separat ,temperatura la reflow a fost 250 grade ,sa-i fi trebuit mai mult ?

BZCY.jpg

Buna ziua 

Puteți incerca ....5552 . ...

Zi buna 

Editat de Câtă
Link spre comentariu
Acum 2 ore, TRIFAN a spus:

BZCY.jpg

Ati pus placa pe plita? trebuie facut reflow pe plita setata la 150grade si suflanta la 250grade sau ir, se pune pasta flux pe langa ic si flux lichid sa intre intre bile sa se inmoaie bilele

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Florinel TV a spus:

Ati pus placa pe plita? trebuie facut reflow pe plita setata la 150grade si suflanta la 250grade sau ir, se pune pasta flux pe langa ic si flux lichid sa intre intre bile sa se inmoaie bilele

Pe plita Florinel ,,si 250 grade temperatura pe chip ,pe placa cred ca era vreo 140 ,am intrebat de temperatura ,deoarece sunt chip-uri care au bilele cu temperatura mai mica de topire si bile cu temp,mai mare ,cel putin fludorul de pe placa respectiva se topea mai greu ,trebuia setat temp. la letcon mai mare 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, TRIFAN a spus:

Pe plita Florinel ,,si 250 grade temperatura pe chip ,pe placa cred ca era vreo 140 ,am intrebat de temperatura ,deoarece sunt chip-uri care au bilele cu temperatura mai mica de topire si bile cu temp,mai mare ,cel putin fludorul de pe placa respectiva se topea mai greu ,trebuia setat temp. la letcon mai mare 

Am inteles, atunci integrat bun de aruncat

Link spre comentariu
1 oră în urmă, TRIFAN a spus:

Deci sa inteleg ca nu a avut nimeni la reparat aceasta navigatie .

Buna ziua ,

Dnl. Trifan ,am postat pe un alt forum pentru ajutor iar cineva ce detine baza de date mi-a confirmat ca codul este 5552,ca si variante daca nu cititi  eepromul sau mcu ar mai fi 2554 sau 1234.

M-a intrebat totusi daca am testat aparatul in masina ?

Zi buna va doresc 

Catalin

Link spre comentariu
Acum 42 minute, Câtă a spus:

Buna ziua ,

Dnl. Trifan ,am postat pe un alt forum pentru ajutor iar cineva ce detine baza de date mi-a confirmat ca codul este 5552,ca si variante daca nu cititi  eepromul sau mcu ar mai fi 2554 sau 1234.

M-a intrebat totusi daca am testat aparatul in masina ?

Zi buna va doresc 

Catalin

Mai Domn Catalin ,eu apreciez ajutorul ,mai ales ca te-ai interesat si pe alte forumuri ,deci ai pierdut din timpul tau ca sa ma ajuti pe mine ,apreciez .Dar problema mea nu-i cu decodarea ,daca erai putin atent ,in mesaj ai fi observat ,iar in legatura cu codul este scris pe capac ,la care i-am facut si poza si am pus aici pe elforum ,

Link spre comentariu
Acum 3 ore, TRIFAN a spus:

Mai Domn Catalin ,eu apreciez ajutorul ,mai ales ca te-ai interesat si pe alte forumuri ,deci ai pierdut din timpul tau ca sa ma ajuti pe mine ,apreciez .Dar problema mea nu-i cu decodarea ,daca erai putin atent ,in mesaj ai fi observat ,iar in legatura cu codul este scris pe capac ,la care i-am facut si poza si am pus aici pe elforum ,

OK 

Ma scuzati pentru analiza sumara a contextului .

Zi buna in continuare 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări