Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 3 minute, fane a spus:

la opel nu cred ca merge proprietarul a luat masina fara aparat iar aparatul e de la alta masina la care nu stia codul

la vw codul si reset counter ok.Va multumesc dn GOLOGAN

Poate mașina nu avea CD30 ci CDR2005. Este important ce era acolo de fabrica fiindcă CD30 nu are cod are IMMO. 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, fane a spus:

am verificat opelul cd 30  pe masina im apare display safe si atit daca apas pe butoane apre  seting audio seting etc dar nu face nimic in rest

Treaba sta in  felul urmator ,prima data se divorteaza aparatul de pe masina donatoare ,in 2 feluri cu OPCOM ,sau din dumpul aparatului ,,pe urma se imperecheaza cu masina pe care vreti sa-l puneti ,tot cu opcom ul ,dar faza-i ca va trebuie pinul masini ca sa puteti sa-l imperecheati 

Link spre comentariu
Acum 34 minute, diddygy a spus:

Ce se poate face cu acest aparat dupa ce sa deconectat bateria a aparut acest mesaj INVALID TYPE 

132324572_1045564949224166_2476228188016711055_n.jpg

Dacă nici asta nu stii sa o faci

..tu cel care erau chiar mai tare pe decodari...ma dezamagesti..

Link spre comentariu
16 hours ago, Geo2017 said:

Dacă nici asta nu stii sa o faci

..tu cel care erau chiar mai tare pe decodari...ma dezamagesti..

Nu e vorba de decodare de decodat le decodez fara probleme din ce am vazut pe DK se pare ca ar fi ceva din aparat sau trebuie adaptat pe CAN masini

Editat de diddygy
Link spre comentariu
La 23.12.2020 la 20:29, diddygy a spus:

Ce se poate face cu acest aparat dupa ce sa deconectat bateria a aparut acest mesaj INVALID TYPE 

132324572_1045564949224166_2476228188016711055_n.jpg

Cred ca aparatul zice ca tipu este invalid, o fi baut prea mult si il atentioneaza.....

Glumesc!

Craciun ferricit tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări