Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 2 ore, siti a spus:

Este putin diferita zona de legatura fata de cea din link,oare sunt idrntice ca si conexiuni?

In video am gasit un link din care se descsrca un doc( pdf).

Nu am gasit de unde sa descarc programul.

Nu pot pune o poza cu placa  ca este prea mare poza.

Editat de bobo
Link spre comentariu
Acum 19 minute, bobo a spus:

Este putin diferita zona de legatura fata de cea din link,oare sunt idrntice ca si conexiuni?

In video am gasit un link din care se descsrca un doc( pdf).

Nu am gasit de unde sa descarc programul.

Nu pot pune o poza cu placa  ca este prea mare poza.

Caut după ora 16 atunci ajung la PC. 

Cred că îl am salvat.

Link spre comentariu

Ete ce usor se calculează un cod la Vw si alții se chinuie sa citească procesoare,brute force si alte avioane...nu e mai simplu sa ne punem creierul ca contribuție si sa aflam algoritmul de calcul după serie? De ce va tot chinuiți cu cel din eeprom? Niciodata nu am înțeles...poate ca e farmecul ala de a pierde timpul desfa...face...desface...după serie se pot face si la distanță va mai aduce si de o ciorbă acolo :))) aici un mic video sper ca cei slabi de inimă sa nu faca infarct... păcat de ford v ca a ajuns public peste tot.. asta nu o sa mai ajunga cel puțin în următorii 10 ani..

Video Decodare RNS315 DUPĂ SERIAL.

Editat de Geo2017
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Geo2017 a spus:

Ete ce usor se calculează un cod la Vw si alții se chinuie sa citească procesoare,brute force si alte avioane...nu e mai simplu sa ne punem creierul ca contribuție si sa aflam algoritmul de calcul după serie? De ce va tot chinuiți cu cel din eeprom? Niciodata nu am înțeles...poate ca e farmecul ala de a pierde timpul desfa...face...desface...după serie se pot face si la distanță va mai aduce si de o ciorbă acolo :))) aici un mic video sper ca cei slabi de inimă sa nu faca infarct... păcat de ford v ca a ajuns public peste tot.. asta nu o sa mai ajunga cel puțin în următorii 10 ani..

Aaaaa,te-am luat ,eu am delphi 2019

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Geo2017 a spus:

nu mai prosti lumea ca ai gasit algo,ca unii chiar te cred..........algo e una....... baza de date e altceva..........

Link spre comentariu
Acum 26 minute, bobo a spus:

Aparatul va ajunge la proprietar sa cumpere cod.

Am renuntat,oricum o faceam din dorinta de a mai invata ceva.

Multumesc pt interes tuturor.

Codul este 1386

Bobo poate confirma daca e bun sau nu..

Referitor la siti "baza date?" Pai ce sa fac cu baza de date? Sa fac la fel ca ford v sa se înșiră peste tot? Asa ziceai toti ca nu exista baza de date decât online etc...ei bine prima data a existat algorithm si dupa a iesit baza de date în format txt de e peste tot publică...la.ford v a fost ușor ca erau doar 999.999 seriale la VW calculează cate seriale sunt de la VWZ1Z2A...PANA LA VWZ1Z2Z 

pentru cine nu stie la ce serialul din care se scoate codul este de forma 12A si cele 7 nr din serie 0123456 ADICĂ VWZ1Z2A0.123.456 in total pentru seria VWZ1Z2A sunt 999.999.999 de seriale cu cod aferent cuprins între 0000 și 1999 care se repetă de n ori... ce baza de date vreti voi cu 1 miliard de seriale? Unii nu gândiți cand vorbiti...nu am.nici un interes sa genereze o bază de date! Intenționez pe viitor sa vand algoritmul la cateva firme importante gen Martech pe bani grei după care nu ma mai interesează ca ajunge free pe forumuri...(exact ca ford v) din banii luati după baza aia de date nu decodam seriale V nici in 2 vieti de om...la ce sa o păstrez pentru mine? La fel si cu VW o s aia fac public cand e la sale pe ebay...si forumuri..PANA atunci mai am de lucrat la ea aranjat frumos algo in program etc ..deci pssss ca vine peștii vb aia..

Link spre comentariu

Vă salut cu respect.

As dori codu la acest casetofon cu buna vointa dvs.

Casetofon renault.

MODEL NO 22DC259/62.

PROD NO

FD1104430518082.

V418 SECURITY.

RN259F40518082.

Multumesc cu respect.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Geo2017 a spus:

Codul este 1386

Bobo poate confirma daca e bun sau nu..

Referitor la siti "baza date?" Pai ce sa fac cu baza de date? Sa fac la fel ca ford v sa se înșiră peste tot? Asa ziceai toti ca nu exista baza de date decât online etc...ei bine prima data a existat algorithm si dupa a iesit baza de date în format txt de e peste tot publică...la.ford v a fost ușor ca erau doar 999.999 seriale la VW calculează cate seriale sunt de la VWZ1Z2A...PANA LA VWZ1Z2Z 

pentru cine nu stie la ce serialul din care se scoate codul este de forma 12A si cele 7 nr din serie 0123456 ADICĂ VWZ1Z2A0.123.456 in total pentru seria VWZ1Z2A sunt 999.999.999 de seriale cu cod aferent cuprins între 0000 și 1999 care se repetă de n ori... ce baza de date vreti voi cu 1 miliard de seriale? Unii nu gândiți cand vorbiti...nu am.nici un interes sa genereze o bază de date! Intenționez pe viitor sa vand algoritmul la cateva firme importante gen Martech pe bani grei după care nu ma mai interesează ca ajunge free pe forumuri...(exact ca ford v) din banii luati după baza aia de date nu decodam seriale V nici in 2 vieti de om...la ce sa o păstrez pentru mine? La fel si cu VW o s aia fac public cand e la sale pe ebay...si forumuri..PANA atunci mai am de lucrat la ea aranjat frumos algo in program etc ..deci pssss ca vine peștii vb aia..

Codul este ok,confirmat de proprietar.

Rezolvata de Geo2017 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări