liviususnea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 7 minute, TRIFAN a spus: Dmnul Geo are rezolvare la asta La modelul acesta nu exista vreo combinatie de taste prin care sa iasa din locked, asa cum e la modelul 6000CD de exemplu? Link spre comentariu
Geo2017 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 1 oră în urmă, liviususnea a spus: Buna ziua , pt Ford 1500 RDS care este in locked este suficienta citirea eeprom-ului? Da am rezolvare la cele cu Tms470...bypass locked din eeprom...fara sa citesti TMS.... Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 3 minute, Geo2017 a spus: Da am rezolvare la cele cu Tms470...bypass locked din eeprom...fara sa citesti TMS.... Spune-mi te rog daca ma poti ajuta. Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 55 minute, liviususnea a spus: Spune-mi te rog daca ma poti ajuta. Atasez dump. ford1500 rds.rar Link spre comentariu
Geo2017 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 (editat) Acum 27 minute, liviususnea a spus: Atasez dump. ford1500 rds.rar · 0 descărcări Dacă promiti ca dai la.client aparatul decodat fara sa ceri un ban iti prepar fiserul... Editat Noiembrie 4, 2020 de Geo2017 Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 2 minute, Geo2017 a spus: Dacă promiti ca dai la.client aparatul decodat fara sa ceri un ban iti prepar fiserul... Oricum nu-i luam bani pt ca e var cu mine si m-a ajutat cu lucrari de tamplarie saptamana trecuta , asa ca sunt dator, nu degeaba a si apelat la mine. Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 La 04.11.2020 la 17:39, Geo2017 a spus: Da am rezolvare la cele cu Tms470...bypass locked din eeprom...fara sa citesti TMS.... Bună ziua d-le Geo, mă mai ajuți cu bypass-ul fișierului sau era doar o laudă? Link spre comentariu
Geo2017 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 5 minute, liviususnea a spus: Bună ziua d-le Geo, mă mai ajuți cu bypass-ul fișierului sau era doar o laudă? Sa te ajut sa ce? Ca sa faci public după ceea ce altii au făcut in nopți de munca?asa ajunge public totul.... Trimiți aparatul la mine iti plătești doar transportul si ti.l fac. Link spre comentariu
siti Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 3 ore, liviususnea a spus: Bună ziua d-le Geo, mă mai ajuți cu bypass-ul fișierului sau era doar o laudă? incearca sa ti i apasata tasta 6 10-15 secunde..... poate ai noroc Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 3 ore, Geo2017 a spus: Sa te ajut sa ce? Ca sa faci public după ceea ce altii au făcut in nopți de munca?asa ajunge public totul.... Trimiți aparatul la mine iti plătești doar transportul si ti.l fac. Pai de ce nu ai zis asa de la inceput! Daca trimit aparatul la tine si apoi citesc din nou bin-ul sa vad ce este modificat nu e tot aia? Daca te uitai de cate ori am postat eu pe site iti dadeai seama cat de interesat eram eu sa dezvalui secretul tau. Poti sa t-il pastrezi! Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 15 minute, siti a spus: incearca sa ti i apasata tasta 6 10-15 secunde..... poate ai noroc modelul 1500 rds are doar taste pana la 4 Link spre comentariu
Geo2017 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 22 minute, liviususnea a spus: Pai de ce nu ai zis asa de la inceput! Daca trimit aparatul la tine si apoi citesc din nou bin-ul sa vad ce este modificat nu e tot aia? Daca te uitai de cate ori am postat eu pe site iti dadeai seama cat de interesat eram eu sa dezvalui secretul tau. Poti sa t-il pastrezi! Ce sa vezi ca asa daca il am ti.l faceam oricum din procesor si eeprom si nu mai vedeai nimic...hahaha Link spre comentariu
TRIFAN Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Baai ce oaameni . Link spre comentariu
liviususnea Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 12 minute, TRIFAN a spus: Baai ce oaameni . Are rost sa mai comentam! Unii sunt pe forum ca sa-i vada ceilalti cat de tari sunt ei, nu sa dea o mana de ajutor. La cate radio-uri de Ford 1500 rds sunt pe piata va dati seama ca te poti imbogati peste noapte daca afli secretul d-lui Geo! Link spre comentariu
TRIFAN Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 5 minute, liviususnea a spus: Are rost sa mai comentam! Unii sunt pe forum ca sa-i vada ceilalti cat de tari sunt ei, nu sa dea o mana de ajutor. La cate radio-uri de Ford 1500 rds sunt pe piata va dati seama ca te poti imbogati peste noapte daca afli secretul d-lui Geo! Lasa-l sa se bucure acum ,ca pa lumea cealalta ,direct in IAD ,in smoala ,are ce se ruga de mine sa-i dau o cana cu apa ,dar eu baiat fin am sa-i dau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum