GOLOGAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 1 minut, TRIFAN a spus: Mihaitaa,astamparate ,ii ei clientul lui Geo ?nu-i frumos las-al sa faca si el un ban . Mă scuzați nu măi fac . Omul are 2 variante Una mai simplă . Si cealaltă mai ieftina dacă are cu ce. Link spre comentariu
augustin Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Memorie citita concert citita.rar Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 4 minute, augustin a spus: Memorie citita concert citita.rar 1 kB · 1 descărcare Incearca 0413 Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 5 minute, augustin a spus: Memorie citita concert citita.rar 1 kB · 0 descărcări Acumaaa ,naa ce sa facem ii dam codul nuu? 0413 Link spre comentariu
catalin manole Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Buna ziua ma ajuta si pe mine cineva cu un cod la o navigatie MFD2 din ce am inteles ca ar fi cod stocat intro memorie 24C64 numai ca nu o gasesc Link spre comentariu
augustin Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 37 minute, GOLOGAN a spus: Incearca 0413 Codul este corect .. Multumesc !! Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 9 minute, catalin manole a spus: Buna ziua ma ajuta si pe mine cineva cu un cod la o navigatie MFD2 din ce am inteles ca ar fi cod stocat intro memorie 24C64 numai ca nu o gasesc Este un Domn pe elforum care te poate ajuta dupa serie. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 12 minute, catalin manole a spus: Buna ziua ma ajuta si pe mine cineva cu un cod la o navigatie MFD2 din ce am inteles ca ar fi cod stocat intro memorie 24C64 numai ca nu o gasesc Daca nu vrei dupa serie pune o poza cu parte de jos a placi. Link spre comentariu
catalin manole Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) 14 minutes ago, TRIFAN said: Este un Domn pe elforum care te poate ajuta dupa serie. Nu merge dupa serie a cumparat cod de la dealer VW si nu merge cineva la crackuit Editat Octombrie 6, 2020 de catalin manole Link spre comentariu
Geo2017 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) Acum 7 minute, catalin manole a spus: Nu merge dupa serie a cumparat cod de la dealer VW si nu merge cineva la crackuit Exact ce va povesteam.... ce cod ti.au dat la vw? Sa vad daca si eu am acelasi cod... poate am surpriza si are si asta punctele rupte... Editat Octombrie 6, 2020 de Geo2017 Link spre comentariu
catalin manole Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) 37 minutes ago, Geo2017 said: Exact ce va povesteam.... ce cod ti.au dat la vw? Sa vad daca si eu am acelasi cod... poate am surpriza si are si asta punctele rupte... Cod dupa serial nu merge am gasit un tutorial cum se decodeaza Editat Octombrie 6, 2020 de catalin manole Link spre comentariu
Geo2017 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) Acum 12 minute, catalin manole a spus: "Cod dupa serial serial VWZ1Z7E5477223 il am sa te vad pe tine daca il ai ." nenică nu stii cu cine stai de vb...invata tu sa decodezi din tutoriale cel mai bine...si nu mai posta aiurea pe forumuri daca nu stii cu ce se mânca MFD2 invata,documentează-te si după stam de vb. vad ca din 13 posturi 12 sunt de cere ajutor si coduri radio...cont facut acum 14zile...Nu ma astept sa stii prea multe.. Editat Octombrie 6, 2020 de Geo2017 Link spre comentariu
catalin manole Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Un cod daca se poate am incercat sa pun dump aici dar nu merge asa ca e pe link: https://gofile.io/d/tJZncg Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Acum 10 minute, catalin manole a spus: Un cod daca se poate am incercat sa pun dump aici dar nu merge asa ca e pe link: https://gofile.io/d/tJZncg 2194 Link spre comentariu
catalin manole Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 6 minutes ago, GOLOGAN said: 2194 Multumesc merge cod o zi buna va doresc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum