Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

1 oră în urmă, adam stefan a spus:

ma ajutati va rog la decodarea unei navig ww blaupunkt vwz1z315234992      815 7 647 241 360   3c8 035 190 multumesc o zi frumoasa

Cod 0902

Editat de Geo2017
Link spre comentariu

salut .am o navigatie la decodat bno881 vwz1z7 e5458922,,si nu am mai gasit punctele de conectare cu scl  si sda . ,daca stiti in alt punct de a ma conecta sa citesc fis .va multumesc .

Link spre comentariu
Acum 11 minute, doru700 a spus:

salut .am o navigatie la decodat bno881 vwz1z7 e5458922,,si nu am mai gasit punctele de conectare cu scl  si sda . ,daca stiti in alt punct de a ma conecta sa citesc fis .va multumesc .

Este MFD2 eu întotdeauna rup acele puncte după ce deocdez aparatul ca sa nu mai poată alți sa le faca decât cu greutate...A mai fost cineva pe forum cu aceași problemă  :))))

Ținând cont că ești din Horezu si eu RM Vâlcea 99.9% aparatul e decodat de mine in trecut...succes îți doresc!

Link spre comentariu
57 minutes ago, doru700 said:

Puneti o poza cu serial poate va da cineva cod dupa serie 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, catalin manole a spus:

Puneti o poza cu serial poate va da cineva cod dupa serie 

Am uitat sa mai spun ca peste 70% din astea au codul,schimbat pentru ca e mai usor sa pui alt soft cu cod stiut decat sa il calculezi pe cel original...spun asta pt ca ce am dat după serie nu au mers...pana mai acum 4..5 ani toti scriau alt soft ca nu se stie algo...un bulgar a fost primul care a reușit să afle algo si dupa au mai aparut altii ca ciupercile dupa ploaie...chestie valabila pt toate cele cu FIS....deci...

Link spre comentariu
1 hour ago, Geo2017 said:

Am uitat sa mai spun ca peste 70% din astea au codul,schimbat pentru ca e mai usor sa pui alt soft cu cod stiut decat sa il calculezi pe cel original...spun asta pt ca ce am dat după serie nu au mers...pana mai acum 4..5 ani toti scriau alt soft ca nu se stie algo...un bulgar a fost primul care a reușit să afle algo si dupa au mai aparut altii ca ciupercile dupa ploaie...chestie valabila pt toate cele cu FIS....deci...

Nu inteleg ce vreti sa spuneti cu (chestie valabila pt toate cele cu FIS....deci...) sunt in ceata totala poate ma puteti lamuri.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Geo2017 a spus:

Este MFD2 eu întotdeauna rup acele puncte după ce deocdez aparatul ca sa nu mai poată alți sa le faca decât cu greutate...A mai fost cineva pe forum cu aceași problemă  :))))

Ținând cont că ești din Horezu si eu RM Vâlcea 99.9% aparatul e decodat de mine in trecut...succes îți doresc!

Acum as vrea sa fiu proprietarul unui aparat decodat de tine......ce ti-as mai rupe si io niste puncte!:57

Link spre comentariu
Acum 4 ore, tiby_1981 a spus:

Buna ziua as avea nevoie codul de securitate pentru ALPINE INA-W910R incazul incare se poate  calcula dupa serial:

S/NO:ALW910D0320048.

Va multumesc anticipat

cititi epromul si postati-l..................

Link spre comentariu
1 hour ago, bercioiu said:

Buna seara!

Ma puteti ajuta cu un cod pentru un CD Blaupunkt Iveco Daily 7607005081, BP700576794162 ?

Va multumesc!

Incercati acest cod:  3533 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări