Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 13 ore, Câtă a spus:

Mulțumesc, frumos răspuns. 

Luni sau marți vine scula de la Polonia, și se rezolva. 

Probabil vrei ceva pt soft. 

Stimă 

Cata ,cand ai nevoie de ceva , alfel formulezi ,nu asa " vrei ceva pt. soft" ,Cosmin e baiat finut si documentat ,sau poti sa-i zici ,iti dau o laie .

Link spre comentariu
Acum 14 minute, TRIFAN a spus:

Cata ,cand ai nevoie de ceva , alfel formulezi ,nu asa " vrei ceva pt. soft" ,Cosmin e baiat finut si documentat ,sau poti sa-i zici ,iti dau o laie .

Lasă că vine "sculă" ...ce pisu o sa fie cand "scula"nu o stii sa reseteze acest CPU...

Acum 14 ore, Câtă a spus:

Bună seara 

Bănuiesc ca st92f120

Am ceva imagini de la codecard.eu (carprog) dar nu pt.acest, panou. 

Am comandat ceva în Polonia, dar vine în 5 zile. Clientul nu știu dacă aștepta. 

De aceea as încerca cu ajutorul dvs și a membrilor, poate reușim sa deblocez acest locked 13. 

Stimă 

Am Eu soft hex+schema pentru deblocator la acest st92f120...

Eu am.facut cateva cu Carprogu...e o șmecherie care șterge tot eepromul si totodata si locked13...merge si cu eeprom gol pentru ca codu este salvat in memoria OTP....

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Geo2017 a spus:

Lasă că vine "sculă" ...ce pisu o sa fie cand "scula"nu o stii sa reseteze acest CPU...

Am Eu soft hex+schema pentru deblocator la acest st92f120...

Eu am.facut cateva cu Carprogu...e o șmecherie care șterge tot eepromul si totodata si locked13...merge si cu eeprom gol pentru ca codu este salvat in memoria OTP....

Atunci inseamna ca e valabila faza si la aparatele care sunt cu lipsa sunet ,ca alea tot cu eepromul au treaba 

Link spre comentariu
1 hour ago, profimex said:

Buna ziua, daca mai este vre’un coleg la ora asta care ma poate ajuta cu un cod pentru fordul din imagine .

multumesc frumos

Cod 4848

Editat de diddygy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări