Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

V? salut! Am un radiocasetofon cu cd grundig cl2200 challenge la care nu-i ?tiu codul, nu ma-i are etichetele pentru alte informa?ii ce pot s? v? spun are procesor krs rs8802-137a22 ?i memorie 2c04smd. A? dori un dump, sau dac? pute?i s?-mi spune?i codul din dump ata?at ?i reset v? rog. V? multumesc!

Link spre comentariu

radiocasetofon cu cd grundig cl2200 challenge

codul nu se afla in memoria 24c04mergi cu el la un atelier,nu cred ca cineva a umblat in el,codul se poate afla dupa serial dar nu cu, :da calculator BLAUPUNKT STANDARD;gen 3753 sau 1753
Link spre comentariu

Buna dimineata.Ma puteti ajuta cu un cod(si modul de introducere) la un radio cd de pe un Ford Fiesta din 2001.Pe partea de sus are urmatoarele serii :FORD AUDIO SYSTEMSMAR 06END 260113FD600N 1 M151303 Pe partea laterala are urmatoarele serii :Model 6000CD RADIOSerie L.N.O. M151303Part no. 98AP-18C815-ACE11 1 OR-02 0025VCA e11 020025

Link spre comentariu
Vizitator goliat669

buna ziua !!!va rog ,ma poate ajuta cineva cu un dump ptr un RCD auto RNR6860019775 , RENRDW201-00 , FD0406130019775. as vreau sa il pun pe maina daca reusesc in locul celui cu caseta......va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator goliat669

multumesc mult,zvasile!!pot sa te intreb cum l-ai citit?eu folosesc pony progu ,,daca vrei sa -mi raspunzi ,oricum iti multumesc,chiar azi mi-am luat 24c64 nou, diseara am radiocd pe masina!

Link spre comentariu
Vizitator iulian12345678

buna seara !!1zvasile ma poti ajuta te rog ..am radiocd 22dc279/62t ....rn279fy0036264 iam rescris memoria 24c32 cu un dump de un coleg de aici .am incercat mai multe dar nu pot sai bag codul ca si cand bordul nu lucreaza o fi defect cass-ul?imi apare 0000 si pulseaza primul 0 dar nu pot tasta...imi functioneaza doar on/off....aaa si inca ceva dupa ce iam rescris memoria de fiecare data astept vreo 5 min sa imi apara din CODE ...0000multumesc si astept un raspunseventual poate ai vreu dump de care sa fii sigur ca merge

Link spre comentariu
Vizitator iulian12345678

zvasile ..i-am verificat si alimentarile pe procesor /pe memorie singurul care cred ca ar putea fi este ca nu am scris memoria corect ( dump potrivit)si mi-ar putea bloca procesorul...credte astept cu un raspuns la mine te rog

Link spre comentariu

zvasile ..i-am verificat si alimentarile pe procesor /pe memorie singurul care cred ca ar putea fi este ca nu am scris memoria corect ( dump potrivit)si mi-ar putea bloca procesorul...credte astept cu un raspuns la mine te rog

pune dumpul asta,memoria e 24c32,seteaza ponyprog pentru 24c32,cu dumpul din ''attash'' nu mai cere cod casul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări