Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 28 minute, diddygy a spus:

Stii e vb aia după ce ca esti.... mai si semnalizezi...pai ce vorbim noi aici si ce imi arăți tu mie un update de soft...păi ce să faci mă nene cu ala?? Sau in mintea ta crezi ca asa rezolvi setarea de sunet so iti apare prin minune sunetul dupa update?? Vai de mama voastra astia care nu au habar si se baga in seama aiurea...vezi-ti mai de treaba ca esti pe lângă subiect iar...

Link spre comentariu
47 minutes ago, Geo2017 said:

Stii e vb aia după ce ca esti.... mai si semnalizezi...pai ce vorbim noi aici si ce imi arăți tu mie un update de soft...păi ce să faci mă nene cu ala?? Sau in mintea ta crezi ca asa rezolvi setarea de sunet so iti apare prin minune sunetul dupa update?? Vai de mama voastra astia care nu au habar si se baga in seama aiurea...vezi-ti mai de treaba ca esti pe lângă subiect iar...

Iar te oftigi  daca sti solutia de ce no dai tu aici  in forum ?

Link spre comentariu
Acum 14 minute, diddygy a spus:

Pentru optiuni in VCDS 

Radio_coding.png

Bravo coane! Aia e solutia o sa "mearga"garantat nenică! Baaaaa..cand o zbura porcul o sa meargă asa.!!!

Link spre comentariu
Acum 8 minute, ommu a spus:

salutare oameni buni,  va rog un cod pt renault agc-1220rf 1230 rf  anatel 281150889rtl658  269 779       dy44r13383  multumesc

2781 , in cazul in care e rtl658

Link spre comentariu
Acum 39 minute, CADASEDA a spus:

am un rns mfd2 cu padurile sda si scl rupte. asa a ajuns la mine.

se mai pot gasi si in alta parte pe placa?

686427515_FISTYPE1c.thumb.jpg.dc692218d27bab622f750eed1629afbf.jpg

de pe un ic. care are scl si sda,nu are procesor audio TDA7432D?

Link spre comentariu
1 hour ago, Nykky1976 said:

salutare la toata lumea! imi trebuie si mie codul la un becker indianapolis model BE7920 serial 55052472 EC 119 

multumesc!

2020-06-27 at 14.56.04.jpeg

34311

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări