Câtă Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Sigur cred ca era Bosch 1K0 035 186 An, Stimă Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Da BOSH era faza e ca nu a mers si vad ca inafara de mine au mai postat si alti cu martech pe forum lor cu aceasi problema ... Orange 5 merge fara probleme de citire la procesoare binenteles Original Link spre comentariu
siti Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 eu asta il folosesc,garantat merge.....3 fire tx,rx,gnd,rezistenta de 12k intre flmd0 si 12v,pinul de reset 1 secunda la masa,alimentezi aparatul..........e foarte simplu....daca nu merge din prima inversezi tx cu rx. fa o poza la rezistentele alea sa vedem ca valori au........ca nu se vad prea bine https://www.okazii.ro/pl2303hx-convertor-cablu-usb-uart-rs232-ttl-a192695959 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Acum 2 ore, diddygy a spus: Eu sincer 1 am avut care nu a mers si lam facut alfind primele 2 numere si restul manual http://forum.martech.pl/viewtopic.php?f=119&t=9334 Acolo pare erori de conectare. Nu știu am făcut multe și nu am avut probleme. Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 (editat) Bună ziua, se pare că nu am noroc, am încercat sa citesc nec acestui radio rcd 310 Bosch, fără rezultat, rezistenta 12k (din păcate nu am găsit doar una de 12k și eu am avut 3 care înseriate au 12k), am conectat radio la sursa 12v,am respectat pinout pt acest tip de radio, am încercat cu ambele programele de citit, dar fără rezultate, nu bootează. Sper ca luni sau marți când îmi ajunge Max232 sa am alt rezultat. Este posibil sa nu se conecteze deoarece rcd ul este deja decodat și are st 95218 posibil modifica deoarece a fost decodat prin metoda "first 2 DIGITS"? Va mulțumesc tuturor pentru voința de a ajuta! Stimă. Editat Martie 22, 2020 de Câtă Link spre comentariu
Geo2017 Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Acum 46 minute, Câtă a spus: Bună ziua, se pare că nu am noroc, am încercat sa citesc nec acestui radio rcd 310 Bosch, fără rezultat, rezistenta 12k (din păcate nu am găsit doar una de 12k și eu am avut 3 care înseriate au 12k), am conectat radio la sursa 12v,am respectat pinout pt acest tip de radio, am încercat cu ambele programele de citit, dar fără rezultate, nu bootează. Sper ca luni sau marți când îmi ajunge Max232 sa am alt rezultat. Este posibil sa nu se conecteze deoarece rcd ul este deja decodat și are st 95218 posibil modifica deoarece a fost decodat prin metoda "first 2 DIGITS"? Va mulțumesc tuturor pentru voința de a ajuta! Stimă. Parerea mea? "Lasa-ne frate ca ne-ai zăpăcit de cap cu aparatul ala" ai umplut forumul de discuții aiurea..Nu booteaza ca nu ai facut corect ce trebuie.Eu am.facut zeci..si am citit procesoare nec sute... Ori ai stricat sectorul de boot in nec si de aia nu mai face boot ori ai ars liniile de comunicare cu el... Link spre comentariu
zvasile Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 1 oră în urmă, Câtă a spus: Bună ziua, se pare că nu am noroc, am încercat sa citesc nec acestui radio rcd 310 Bosch, fără rezultat, rezistenta 12k (din păcate nu am găsit doar una de 12k și eu am avut 3 care înseriate au 12k), am conectat radio la sursa 12v,am respectat pinout pt acest tip de radio, am încercat cu ambele programele de citit, dar fără rezultate, nu bootează. Sper ca luni sau marți când îmi ajunge Max232 sa am alt rezultat. Este posibil sa nu se conecteze deoarece rcd ul este deja decodat și are st 95218 posibil modifica deoarece a fost decodat prin metoda "first 2 DIGITS"? Va mulțumesc tuturor pentru voința de a ajuta! Stimă. rezistenta nu o mai lega la punctul ''mode'',pune-o direct la +12v 100% ar trebui sa mearga asa Link spre comentariu
siti Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 nu are nici o legatura ca a fost decodat sau nu iar bosh si blaupunkt e acelsi lucru.......... Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 22, 2020 Partajează Postat Martie 22, 2020 Va mulțumesc tuturor, am reușit, greșeală o făceam ca nu conectam jucăria la masa (GND), acum merge conform schemei trimisa de dnl Siti, eu țin sa va mulțumesc anticipat pentru răspuns, înțelegere și răbdarea dvs, sunt bucuros ca am cunoscut (virtual) o gașcă de oameni minunați. Va doresc multa sănătate tuturor Stimă Acum 55 minute, Geo2017 a spus: Parerea mea? "Lasa-ne frate ca ne-ai zăpăcit de cap cu aparatul ala" ai umplut forumul de discuții aiurea..Nu booteaza ca nu ai facut corect ce trebuie.Eu am.facut zeci..si am citit procesoare nec sute... Ori ai stricat sectorul de boot in nec si de aia nu mai face boot ori ai ars liniile de comunicare cu el... Multumesc, ești tare de treabă! O zi buna. Link spre comentariu
augustin Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un cod pt un Ford 6000 cd ? Multumesc ! Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 12 minute, augustin a spus: Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un cod pt un Ford 6000 cd ? Multumesc ! Dupa serie doar la Dl.Geo ,innnn PL ,sau PM Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Incearca 4995! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Acum 1 oră, Vladut Vlad BT a spus: Incearca 4995! Vezi ca nu aveti 50 de postari nici sa dati nici sa primiti coduri pe acest forum ! A 2 problema o sa se supere Dl.Geo ca teai bagat peste el. Să nu zici că n-ai fost avertizat !!! Link spre comentariu
doru700 Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 salut un cod la un aparat de renault 281152815RTL574 Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 Acum 10 minute, doru700 a spus: salut un cod la un aparat de renault 281152815RTL574 2932 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum