Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Da BOSH era faza e ca nu a mers si vad ca inafara de mine au mai postat si alti cu martech pe forum lor cu aceasi problema ...

Orange 5 merge fara probleme de citire la procesoare binenteles Original 

Link spre comentariu

Bună ziua, se pare că nu am noroc, am încercat sa citesc nec acestui radio rcd 310 Bosch, fără rezultat, rezistenta 12k (din păcate nu am găsit doar una de 12k și eu am avut 3 care înseriate au 12k), am conectat radio la sursa 12v,am respectat pinout pt acest tip de radio, am încercat cu ambele programele de citit, dar fără rezultate, nu bootează. 

Sper ca luni sau marți când îmi ajunge Max232 sa am alt rezultat. 

Este posibil sa nu se conecteze deoarece rcd ul este deja decodat și  are st 95218 posibil modifica deoarece a fost decodat prin metoda "first 2 DIGITS"? 

Va mulțumesc tuturor pentru voința de a ajuta! 

Stimă. 

Editat de Câtă
Link spre comentariu
Acum 46 minute, Câtă a spus:

Bună ziua, se pare că nu am noroc, am încercat sa citesc nec acestui radio rcd 310 Bosch, fără rezultat, rezistenta 12k (din păcate nu am găsit doar una de 12k și eu am avut 3 care înseriate au 12k), am conectat radio la sursa 12v,am respectat pinout pt acest tip de radio, am încercat cu ambele programele de citit, dar fără rezultate, nu bootează. 

Este posibil sa nu se conecteze deoarece rcd ul este deja decodat și  are st 95218 posibil modifica deoarece a fost decodat prin metoda "first 2 DIGITS"? 

Stimă. 

Parerea mea? 

"Lasa-ne frate ca ne-ai zăpăcit de cap cu aparatul ala" ai umplut forumul de discuții aiurea..Nu booteaza ca nu ai facut corect ce trebuie.Eu am.facut zeci..si am citit procesoare nec sute...

Ori ai stricat sectorul de boot in nec si de aia nu mai face boot ori ai ars liniile de comunicare cu el...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Câtă a spus:

Stimă. 

rezistenta nu o mai lega la punctul ''mode'',pune-o direct la +12v

100% ar trebui sa mearga asa

Link spre comentariu

Va mulțumesc tuturor, am reușit, greșeală o făceam ca nu conectam jucăria la masa (GND), acum merge conform schemei trimisa de dnl Siti, eu țin sa va mulțumesc anticipat pentru răspuns, înțelegere și răbdarea dvs, sunt bucuros ca am cunoscut (virtual) o gașcă de oameni minunați. 

Va doresc multa sănătate tuturor 

Stimă 

IMG_20200322_105909.jpg

IMG_20200322_110004.jpg

Acum 55 minute, Geo2017 a spus:

Parerea mea? 

"Lasa-ne frate ca ne-ai zăpăcit de cap cu aparatul ala" ai umplut forumul de discuții aiurea..Nu booteaza ca nu ai facut corect ce trebuie.Eu am.facut zeci..si am citit procesoare nec sute...

Ori ai stricat sectorul de boot in nec si de aia nu mai face boot ori ai ars liniile de comunicare cu el...

Multumesc, ești tare de treabă! 

O zi buna. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Vladut Vlad BT a spus:

Incearca 4995!

Vezi ca nu aveti 50 de postari nici sa dati nici sa primiti coduri pe acest forum !

A 2 problema o sa se supere Dl.Geo ca teai bagat peste el.

Să nu zici  n-ai fost avertizat !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări