Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Majoritatea de aici folosim nec reader cu max232, e simplu si functional.

Ai doar 3 fire de conectat la programator, RX, TX si PDX  (sau MODE)

Intre Reset si Masa se pune un simplu intrerupator pe care , inainte de a citi, il tii apasat o secunda.

Daca zice ,,Init failed,, inversezi RX cu TX.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, nelutzul40 a spus:

Intre Reset si Masa se pune un simplu intrerupator pe care , inainte de a citi, il tii apasat o secunda.

Eu am facut recent unul cu TNM5000.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, TRIFAN a spus:

Eu am facut recent unul cu TNM5000.

TNM5000 e scula buna la acest aparat sunt unele aparare care nu stiu din ce motive nu poate fi citit acest procesor poate o fi securizat cine stie ca exemplu in poza ! 

Pina si Martech nu poate citi orice procesor...

Dar asta nu e singurul aparat la care nu se pot citi exista si cele de Ford cu ST92F120V1Q7 ,  TMS470R1VF288 , TMS470AVF689

Skoda Stream MC9S12DG256  

Daca ai scula buna citesti si pe alea greu de citit daca nu e buna nai nici o sansa cu scule ieftine 

BOSH.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 ore, diddygy a spus:

TNM5000 e scula buna la acest aparat sunt unele aparare care nu stiu din ce motive nu poate fi citit acest procesor poate o fi securizat cine stie ca exemplu in poza ! 

Pina si Martech nu poate citi orice procesor...

Dar asta nu e singurul aparat la care nu se pot citi exista si cele de Ford cu ST92F120V1Q7 ,  TMS470R1VF288 , TMS470AVF689

Skoda Stream MC9S12DG256  

Daca ai scula buna citesti si pe alea greu de citit daca nu e buna nai nici o sansa cu scule ieftine 

BOSH.jpg

Perfect, bună seara, aveți dreptate, eu am ceva de la codecard.eu care le fac f ușor aceste rcd 310 uri,blaupunkt, dar despre Bosch RCD 310 1k0 035 186 AN, eu cred ca este conexiunea mult mai dificila decât pinout ul ce se găsește pe siturile de profil. Eu personal am comandat 3 interfețe care nu reușesc sa booteze, dar sper ca luni sa mi ajungă și max232 cu port USB, și voi încerca și cu el, de asemenea am primit de la carprog suport cu schema, dar mi se pare prea mare efortul de a scoate procesorul de pe placa pt 2 cifre. Eu va mulțumesc tuturor pt sfaturile dvs și într-adevăr am văzut multă bunăvoință in a ajuta, dar va repet pt Bosch 310 totuși cred ca este alta legătură pe placa sau trb folosit alt fel de cititor NEC. 

Stimă, 

O seara frumoasa tuturor. 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, nelutzul40 a spus:

OK, îți mulțumesc, poate luni îmi ajunge, nu știu ce sa zic, eu radio l am făcut cu "first 2 digits"  dar îl am la dispoziție și vroiam sa mi fac și un cititor nec. Aștept pana luni poate cu max232 merge, nu sunt sigur. Voi reveni cu detalii. 

Multumesc 

Stimă 

Link spre comentariu
Acum 27 minute, dan cod a spus:

Eu nu am întâlnit RCD310-510 care sa nu îl pot citi cu martechul.

Nici eu! Am făcut sute pana acum si niciodata nu am avut probleme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări