zvasile Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Dl. Geo,o sa ia BAN cat de curand daca continua chestia cu PM-ul Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Eu cre-ca ia BANI , doar nu-i da codul pe gratis . Link spre comentariu
Geo2017 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 29 minute, zvasile a spus: Dl. Geo,o sa ia BAN cat de curand daca continua chestia cu PM-ul unde scrie in regulament ca nu ai voie sa dai mesaj privat??? De unde stiti voi ca cer eu bani in privat?? Vorbiti fara stiinta dr cauza si acuzați degeaba... Cod skoda este 04xx restul le gaseste si singur... Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 La 19.03.2020 la 13:00, Câtă a spus: buna ziua ,adica ce ati pus dvs in foto ? Bună seara, dnl fane am primit usb dar nu merge, va trimit o poza cu conexiunile pe placa, ceva nu e ok, nu s sigur dacă am nevoie de R12k la plus, dacă va ți păstrat i schema ci pinout pt RCD 310 Bosch, nu ma las am codul dar nu as vrea sa dau 600 € pe Orange 5 doar sa pot citi nec-ul, Stimă Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 8 minute, Câtă a spus: Bună seara, dnl fane am primit usb dar nu merge, va trimit o poza cu conexiunile pe placa, ceva nu e ok, nu s sigur dacă am nevoie de R12k la plus, dacă va ți păstrat i schema ci pinout pt RCD 310 Bosch, nu ma las am codul dar nu as vrea sa dau 600 € pe Orange 5 doar sa pot citi nec-ul, Stimă Minusul programator mb este conectat ? Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Chiar acum, GOLOGAN a spus: Minusul programator mb este conectat ? NU am conectat gnd. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 1 minut, Câtă a spus: NU am conectat gnd. Trebuie legat si minusul Nu stiu daca folositi softul care trebuie. Încercați cu acesta. https://we.tl/t-bheVvQ2dzg Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 2 minute, GOLOGAN a spus: Trebuie legat si minusul Nu stiu daca folositi softul care trebuie. Încercați cu acesta. https://we.tl/t-bheVvQ2dzg Minus pe placa radio oriunde, nu la punctele de rx, sau tx....? Stimă Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 1 minut, Câtă a spus: Minus pe placa radio oriunde, nu la punctele de rx, sau tx....? Stimă Minusul pe carcasă placa nu conteaza. Rx si Tx Unde sunt marcate pe schema de conexiune . Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 6 minute, GOLOGAN a spus: Minusul pe carcasă placa nu conteaza. Rx si Tx Unde sunt marcate pe schema de conexiune . Este un rcd 310 Bosch pinout îl are aici în foto, o sa încerc și ci programul dvs. Stimă Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 2 minute, Câtă a spus: Este un rcd 310 Bosch pinout îl are aici în foto, o sa încerc și ci programul dvs. Stimă Din câte îmi amintesc Ai si ceva schema de conexiune la programel. Eu nu l-am folosit. Eu le fac cu interfața veche pe serial. Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Acum 18 minute, GOLOGAN a spus: Din câte îmi amintesc Ai si ceva schema de conexiune la programel. Eu nu l-am folosit. Eu le fac cu interfața veche pe serial. NU am din păcate, am primit ceva de la dnl siti, dar i e greu sa înțeleg. 2 pagini în urma. Software dvs este cu conexiune pt blaupunkt rcd 310, la Bosch e ce v am trimis eu. Stimă Editat Martie 20, 2020 de Câtă Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Acum 17 minute, Câtă a spus: NU am din păcate, am primit ceva de la dnl siti, dar i e greu sa înțeleg. 2 pagini în urma. Software dvs este cu conexiune pt blaupunkt rcd 310, la Bosch e ce v am trimis eu. Stimă Leagă cum a spus Domnul Siti Stie ce vorbește este profesor. Vezi dacă programelul trimis de mine are NEC-ul tau in listă si leaga-l cum ti-a spus Domnul Șiti . Baftă. Editat Martie 20, 2020 de GOLOGAN Link spre comentariu
Câtă Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 5 minute, GOLOGAN a spus: Leagă cum a spus Domnul Siti Stie ce vorbește este profesor. Vezi dacă programelul trimis de mine are NEC-ul tau in listă si leaga-l cum ti-a spus Domnul Șiti . Baftă. Da știu ca e f bun, îl urmăresc activitate și pe un forum internațional, și da clasa la multă lume, eu nu înțeleg pe interfață unde vine flnd.? Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Acum 13 minute, Câtă a spus: Da știu ca e f bun, îl urmăresc activitate și pe un forum internațional, și da clasa la multă lume, eu nu înțeleg pe interfață unde vine flnd.? Multumesc pt ajutor. FLMD daca te uiti pe ce ti-am trimis vine de la 12V printr-o rezistenta de 12k. Si daca mai si citesti scrie clar. In order to put MCU to UART comunication mode you need High level at FLMD0 pin and Low level at FLMD1 pin and then release a reset. Editat Martie 20, 2020 de GOLOGAN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum