Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Salut tuturor membrilor,

O întrebare .cum pot face rost de un programator pentru nec 70F3353 ce generează codul pt rcd 310 ? 

Va mulțumesc.

Editat de Câtă
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Câtă a spus:

Salut tuturor membrilor,

O întrebare .cum pot face rost de un programator pentru nec 70F3353 ce generează codul pt rcd 310 ? 

Va mulțumesc.

Programatorul doar citeste nec-ul ,pentru cod va trebuie program 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Câtă a spus:

Salut tuturor membrilor,

Va mulțumesc.

Se poate dupa serie decoda instant fara problema din baza de date .

Trebuie doar seria VWZ1Z2... sau VWZ1Z3....

Cauta.ma in PM pt cod 

Editat de Geo2017
Link spre comentariu
Acum 1 oră, TRIFAN a spus:

Programatorul doar citeste nec-ul ,pentru cod va trebuie program 

Salut, am ceva de la codecard.eu, face doar blaupunkt și ceva de pe la Skoda, am un rcd 310 Bosch și nu reușesc sa citesc nec, am achiziționat un programator dar nu merge. 

IMG_20200227_140847.jpg

IMG_20200217_084308.jpg

Link spre comentariu

Intrebare de baraj , A reusit cineva sa activeze intrarea de AUX ,la CD70 NAVI? cu Opcom , PS.(Dl. George stie sigur ,dar in PM) ,pot detalia daca stie cineva sau a facut .

Link spre comentariu
Acum 23 minute, TRIFAN a spus:

Intrebare de baraj , A reusit cineva sa activeze intrarea de AUX ,la CD70 NAVI? cu Opcom , PS.(Dl. George stie sigur ,dar in PM) ,pot detalia daca stie cineva sau a facut .

Am făcut Dar cu Tech2 clona si merge fara problema..Cu opcom cu toate că am versiuna 2018 ultima clona nu are optiune.

Editat de Geo2017
Link spre comentariu
Acum 23 minute, Geo2017 a spus:

Am făcut Dar cu Tech2 clona si merge fara problema..Cu opcom cu toate că am versiuna 2018 ultima clona nu are optiune.

Exact opcom 2018 ,am si eu ,prima data am folosit opcom 2010 ,la index code in EHU ,am doar 2 coduri index ,am luat recent 2018 am zis ca-i mai bengoasa ,tot 2 coduri la index ,pe net e un roman care prezinta pe youtube activarea ,interfata grafica pare ca de opcom ,doar ca jos in bara se vede un V ,de la Vaux com 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Câtă a spus:

Toată stima, dar nu văd pinout de conectare pe placa radio.  Cum am spus mai sus am ceva pe care am dat 200€ dar nu face toate tipurile de RCD. Acest radio l am făcut afland primele 2 DIGITS, dar as vrea sa i citesc și nec. 

Stimă IMG_20200317_102248.thumb.jpg.504f61bfd424637fb27410d29ed41087.jpg

RCD310.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări