Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Volvo VR 200, model 09387839 , 89DBZYM142320099 , O4W34 , DELPHI DELCO , procesor D70F3044YGC memorie 9355092 , un dump , un cod , un sfat ceva... chiar nu stie nimeni, nimic, despre casetofonul asta ? scuze pt repetarea postului !

Link spre comentariu

daca iti afiseaza err inseamna ca e dumpul corupt.incearca-l pe asta ,dar nu garantez.nu ar trebui sa ceara cod

intre timp mi-a mai venit unul asemanator si am bagat dupul din unul in altul si se pare ca merge.celalalt era tot un renault 22dc279/62.mersi.
Link spre comentariu

HORIACN a mers perfect dumpul trimis de tine , multumesc mult ! Nu vreau sa profit de situatie dar mai am o belea de casetofon care sta la mine cam de multa vreme , este un Renault 8200 354 517 T , RNRC2550006810, FD 0305410006810 , K293 SECURITY asta e tot ce scrie pe eticheta de pe carcasa . Procesorul este :92CD541IF-6CD3 iar memoria : 24c64 . Un dump pt el m-ar salva dintr-un mare necaz !

Link spre comentariu

citeste si pune dumpul sau da tot err?

asta e alt cd autoam incercat sa ii pun si dumpul de la 22dc279/62 insa cu ala imi da err.al lui original era corupt!!!am pus eu unul da nu mai stiu exact(tot 22dc....) insa nu imi face vol+ vol- cautare radio+/- si mai sunt vreo cateva...(merg numai de la comenzile de la volan)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări