Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna seara, am la mine un Cd player Delco Electronics CDR 500 blocat cu procesor R156D148FN, dar nu gasesc nici o memorie gen 24XXX sau ceva asemanator. Ce parere aveti codul il are in procesor si de acolo trebuie citit, si cu ce programator?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, ilcsa a spus:

Buna seara, am la mine un Cd player Delco Electronics CDR 500 blocat cu procesor R156D148FN, dar nu gasesc nici o memorie gen 24XXX sau ceva asemanator. Ce parere aveti codul il are in procesor si de acolo trebuie citit, si cu ce programator?

Codul se poate afla cu Carprog prin k-line  mai exact este un TMS370 ,posteaza serial poate te ajut cu cod 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, marius69 a spus:

Va rog un cod pentru acest Rcd auto Hyundai EMP300 RDS MP3   Part No. M85002B100   Serial No. MP05060084. Multumesc.

Daca trebuie citesc menoria ( cred ca e 95010, nu l-am dessfacut inca, am vazut ca merge si dupa serial).

Link spre comentariu

Buna seara! Va deranjez in legatura cu o navigatie auto de DACA-Renault, model LAN5200WR1, vers. sw:4.0.2 cu problema de restart dupa citeva secunde de la aparitia LOgo-ului Dacia..Din cite am vazut pe youtoube  este vorba  de o problema de firmware si trebuie bootata navigatia cu ajutorul unui fisier NK.bin...A mai facut cineva operatia sa ma poata indruma?..de unde pot descarca acel fisier?..Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Acum 21 minute, sefudan a spus:

Buna seara! Va deranjez in legatura cu o navigatie auto de DACA-Renault, model LAN5200WR1, vers. sw:4.0.2 cu problema de restart dupa citeva secunde de la aparitia LOgo-ului Dacia..Din cite am vazut pe youtoube  este vorba  de o problema de firmware si trebuie bootata navigatia cu ajutorul unui fisier NK.bin...A mai facut cineva operatia sa ma poata indruma?..de unde pot descarca acel fisier?..Multumesc anticipat!

Nu e asa simpla treaba...eu le fac prin rescriere emmc daca mai prezintă incredere sau modificare cu card Sd si gata problema..Succes in rezolvare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări