Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 1 oră, diddygy a spus:

Carprog merge brici la aparat 4 fire +12V la Carprog si e rezolvat ...

Da ce TNM5000 nu merge? ce sughite :rade: si procesorul este MC9S12DP512 , si nu MC9S12DDP512 :41

Link spre comentariu
Acum 45 minute, Florinel TV a spus:

Da ce TNM5000 nu merge? ce sughite :rade: si procesorul este MC9S12DP512 , si nu MC9S12DDP512 :41

Da merge dar la cit costa nu cred ca oricine are bani de TNM5000 un Carprog e mai ieftin  plus ca il gaseste pe olx.ro la el in oras...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, diddygy a spus:

Da merge dar la cit costa nu cred ca oricine are bani de TNM5000 un Carprog e mai ieftin  plus ca il gaseste pe olx.ro la el in oras...

Daca este nevoie cumpara , eu cum am cumparat si RT809H si TNM5000 sa fie la nevoie ca nu se stie ce te asteapta in depanarii , in decodari etc. uite carprog nu am ca la mine nu a fost inca nevoie , dar daca va fi nevoie voi cumpara imediat

Link spre comentariu
Acum 56 minute, Florinel TV a spus:

Daca este nevoie cumpara , eu cum am cumparat si RT809H si TNM5000 sa fie la nevoie ca nu se stie ce te asteapta in depanarii , in decodari etc. uite carprog nu am ca la mine nu a fost inca nevoie , dar daca va fi nevoie voi cumpara imediat

Pai merge cu TNM5000 citeste doar bin si posteaza dump

Link spre comentariu
Acum 20 minute, diddygy a spus:

Pai merge cu TNM5000 citeste doar bin si posteaza dump

Stiu dar nu eu am nevoie de cod ci colegu de mai sus care a postat pentru cod

Link spre comentariu
La 11.10.2019 la 14:10, ANDRASONI LUCIAN a spus:

radio-cd auto RADIO RCD300 (VOLKSWAGEN)

Vă salut cu respect! Revin cu subiectul de mai sus, aș dori codul și procedura de confirmare a codului a acestui aparat cu următoarele date:

VWZ7Z2F0030879

VP7V1F-18C815-AA

Am înțeles că ar trebui citită memoria 24C32 , însă nu am găsit o asemenea memorie nici pe placa de bază , nici pe panoul frontal.

VWZ7Z2F0030879 : cod 0841

Link spre comentariu

Buna ziua, la un r-cd Blaupunkt DAB35 dupa ce s-a luat borna de la baterie a aparut mesajul "KEYCARD NOT OK". Daca citesc memoria 95640 voi gasi codul necesar deblocarii acestui r-cd? Multumesc!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Geo2017 a spus:

La asta se calculează codu după serie....dar dacă scrie Asa...ma indoiesc eu ca ii poti face cardul.inapoi...trebuie Imperecheat cardul SD daca mai merge...

Atunci poate ma ajuta cineva cu codul dupa serii poate este suficient pt deblocarea cardului. BLAUPUNKT  NASHVILLE DAB35;  serial: 815BP5660 6 6747065 ; 

part number: 7 645 660 310 .  Multumesc!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, liviususnea a spus:

Atunci poate ma ajuta cineva cu codul dupa serii poate este suficient pt deblocarea cardului. BLAUPUNKT  NASHVILLE DAB35;  serial: 815BP5660 6 6747065 ; 

part number: 7 645 660 310 .  Multumesc!

Cod 0907

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări