Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Acum 7 minute, dan cod a spus:

Nu-ți da memoria jos Florine.....

La modul serios ce face aparatul de te-ai gândit la cod?

Casetofonul deocamdata ii functioneaza, dar are bateria cam dus-a la masina si ii este cam frica sa io schimbe...pentru treaba asta, adica ca o sa-i ceara codul casetofonului. Asta e toata treaba, deci deocamdata nu are probleme cu acest casetofon,doar ca ii este frica...ca daca ii schimba bateria de la masina...sa nu ii ceara codul, atat tot !

Va multumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

Poti veni cu inca o baterie pe care o conectezi la masina ininte de a demonta bateria veche .

Sau un Robot care suficient curent pentru a mentine tensiunea in instalatie pana se inlocuieste bateria defecta .

Chiar si cu contactul decuplat este ceva consum .

Link spre comentariu
Acum 34 minute, FLORIN IORDACHE a spus:

Casetofonul deocamdata ii functioneaza, dar are bateria cam dus-a la masina si ii este cam frica sa io schimbe...pentru treaba asta, adica ca o sa-i ceara codul casetofonului. Asta e toata treaba, deci deocamdata nu are probleme cu acest casetofon,doar ca ii este frica...ca daca ii schimba bateria de la masina...sa nu ii ceara codul, atat tot !

Va multumesc pentru intelegere !

Sa schimbe bateria fara frica fiindcă aparatul nu are cod.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, razvan-l1 a spus:

Poti veni cu inca o baterie pe care o conectezi la masina ininte de a demonta bateria veche .

Sau un Robot care suficient curent pentru a mentine tensiunea in instalatie pana se inlocuieste bateria defecta .

Chiar si cu contactul decuplat este ceva consum .

Ok,am inteles !

Acum 9 minute, dan cod a spus:

Sa schimbe bateria fara frica fiindcă aparatul nu are cod.

Va multumesc fff fff mult pentru ajutorul oferit !

Link spre comentariu

Buna ziua am si eu o problema , am un client cu un bmw seria 3 cu un radio cd business care dupa ce a luat borna la baterie ia disparut functia de aux din memoria casetofonului .

Am citit ceva pe net despre "coding"

A facut cineva asa ceva ?

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări