Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Merg sigur.Ambele sint MC68HC05B6.Trebuie reprogramate.

acum nu vreau sa te contrazic,dar eu am vorbit si cu v.badila si mi-a spus ca tre un mcu care sa aiba seria asta 8 925 900 244 sau sa fie scos dintr-un bp sc 202 iar pe el pot sa ii pun un eprom nou.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aici gresesti ..seria aia este seria de fabricatie...inchipuie-ti MC68hc05 este un procesor (un microcomputer mai precis) standard folosit f f f multe aplicatii. TOT ce conteaza este MASK -ul (adica tipul de MC68HC05) si continutul EEPROM-ului (crede-ma am mai facut) am folosit la "schimb" un mc68hc05 dintr-un modem extern (nu mai stiu sincer modelul..si nici nu ma chinui sa i-mi amintesc acuma..) insa A MERS 100%. Chestia cu seria este absurda nu are a face seria aia cu functionarea mcu -ului. Apropo seria este CHIAR DIFERITA. Uita-te pe link-ul asta http://www.sunlcar.com/CarBase.htm si da pe tab-ul de jos denumit MaskSets si o sa intelegi. Deci seria aia este CODUL (partnumberul) producatorului deviceu-lui - adica daca vrei sa il comanzi de la Blaupunkt (sau Bosch cum e in exemplul din link) dupa codul ala il comanzi. Insa ala nu e producatorul adevarat - Motorola a facut procesorul iar cei de la Blaupunkt a re - marcat mcu -ul. PS Tine minte nu influenteaza cu nimic codul ala in functonarea procesorului (tine minte 2 chestii: MASK-ul si EEPROMUL) mask-ul este ca la procesoarele intel 486 sa zicem: dx2, dx4, sx etc ( ele tot 486 sunt dar difera in functionare anumiti parametrii - frecventa etc.).

Link spre comentariu

Aici gresesti ..seria aia este seria de fabricatie...

in principiu sint de acord cu tine dar faptic nu merge,am scos un mcu exact acelas tip,dintr-un bp heidelberg rcm 40 l-am scris cu eprom de sc202 si nu merge,nu stiu ce sa zic :rolleyes:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări