Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator 89dam

Salut!Dupa cum bine se vede sunt nou pe acest forum! Am apelat pentru ca am nevoie de ajutor. Problema mea este urmatoarea:Detin un Opel Astra H care intial a avut afisaj TID (triple info display) si unitate cu caseta Blaupunkt cc20. Ieri am cumparat un CD30mp3 care nu prea stiu ce e de capul lui! nu stiu daca este codat, nu stiu exact ce ar trebui facut ca el sa functioneze ok!Acum este pus pe masina, functioneaza totul bine doar ca pe afisaj imi apare din 10 in 10 secunde mesajul "program radio" si bipaie, chiar daca ascul radio sau reda de pe cd!Afisajul TID nu este schimbat!Deci ce e de facut in situatia aceasta, cu mentiunea ca el functioneaza perfect doar ca bipaie! Multumesc si am sa urmaresc cu interes aceasta discutie!

Link spre comentariu

am scos binul la un chrysler corporation vreau si eu codul daca se poate.

mltumesc mult!

trebuia sa spuneti o serie ca sa stim exact ce model e,

sau ce fel de memorie are

daca memoria e x2400,merge fara ea,cod 1234

codul din dump e 4626

Link spre comentariu

PEntru un VW MCd atasez dump-ul citit. Ma puteti ajuta cu codul ? Multumesc!

Codul nu se afla in memoria citita de tine,codul e FIS,mergi cu el la o reprezentanta sau la un centru de decodari
Link spre comentariu

v-am mai scris in paginile precedente despre un radio cass volkswagen beta...am tot cautat dar nu am mai gasit cartonasul cu codul si de aceea am citit memoria smd 24c16 si va atasez dumpul poate ma puteti ajuta cu codul.multumesc.

Link spre comentariu

v-am mai scris in paginile precedente despre un radio cass volkswagen beta...am tot cautat dar nu am mai gasit cartonasul cu codul si de aceea am citit memoria smd 24c16 si va atasez dumpul poate ma puteti ajuta cu codul.multumesc.

1125,e in safe 2 casul
Link spre comentariu

1125,e in safe 2 casul
cum adica in safe 2?
Link spre comentariu

PEntru un VW MCd atasez dump-ul citit. Ma puteti ajuta cu codul ? Multumesc!

Codul nu se afla in memoria citita de tine,codul e FIS,mergi cu el la o reprezentanta sau la un centru de decodari
Fisierul e citit din FIS dupa o poza cu Pony setat pe 24C32 . Trebuie sa te legi pe 3 pini la un integrat TDa7432D si casetofonul alimentat la 5V. Zvasile daca nu cer prea mult da-mi te rog un pm cu id tau de mess. Merci frumos@
Link spre comentariu
Vizitator bolovan

Cum as putea sa vad afisat pe display valoarea volumului la un radio-cass vw gamma V, 4x20w, ... De exemplu cand dau mai tare sau mai incet sa-mi apara in cifre , la fel ca la alte radio-uri.Daca as atasa magazie de cd am nevoie de mufe speciale?Multumesc anticipat. Faceti o treba grozava, felicitari!

Link spre comentariu

Fisierul e citit din FIS dupa o poza cu Pony setat pe 24C32 . Trebuie sa te legi pe 3 pini la un integrat TDa7432D si casetofonul alimentat la 5V. Zvasile daca nu cer prea mult da-mi te rog un pm cu id tau de mess. Merci frumos@incearca dumpul asta daca merge,bafta

Link spre comentariu

va rog sa-mi spuneti si mie codul la un rc Philips (fara display)si metoda de introducere+tasta validareNO:90381124TYPE:SC201©W1BZG 602 75789022 214 60758 02003 9438 1491255multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări