Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator cry_cry_1976

va rog mult un sfat, pentru un Blaupunkt Lubeck CC20 am codul dar dupa ce il introduc ce taste(tasta) trebuiesc apasate. nu-mi ia cu nicio tasta mentionez ca nu am mai introdus alt cod.

tasta +,e una din tastele cu sageti din partea stanga , gen [>]
tot pt un Blaupunkt Lubeck, cu seriile 7642751010, BP2751N5712577 ... nu am codul ... ma poate ajuta cineva?

multumesc f mult

Link spre comentariu

As dori un cod si eventual resetat contorul pt 22dc 962 62 .E pe un renault 25

eu cred ca nu ati citit memoria care trebuia.modelul asta are 2 memorii 24C04 si una 24C08,in total 3 memoriicodul se afla in una dintre 24C04,m-ai bine cititile toate si postati binurile,aveti grija sa nu le inversati intre ele
Atasez toate 3 dumpurile .Stie cineva in care e codul si cumse calculeaza?
Link spre comentariu

Atasez toate 3 dumpurile .Stie cineva in care e codul si cumse calculeaza?

codul e 0451in ''attas''bumpul cu con.resetatsi tot in ea se afla si codul
Multumesc deocamdata revin cu rezultatul dupa ce o sa-l montez pe masina fiindca acolo e displayul
Link spre comentariu

V? salut! Am un pionner keh-8080sdk cu memorie pdg011 care trebuie decodat, am încercat s? o citesc ca 93c46 la citire îmi d? 00 00 peste tot dac? vreau s? o rescriu cu un dump nu merge. V? rog s?-mi spune?i cum trebuie s? procedez corect. V? mul?umesc.

Link spre comentariu

V? salut! Am un pionner keh-8080sdk cu memorie pdg011 care trebuie decodat, am încercat s? o citesc ca 93c46 la citire îmi d? 00 00 peste tot dac? vreau s? o rescriu cu un dump nu merge. V? rog s?-mi spune?i cum trebuie s? procedez corect. V? mul?umesc.

e simplu , PDG011=CXK1011nu merge cu ponyprogtrebuie sa folosesti icprog si selectezi CXK1011deci nu trebuie citita ca 93c46,trebuie montata la interfata in soclul unde citesti memorii 93C46,pinul 7 la memorie nu trebuie conectat la programatorla icprog selectezi la hardware seting=JDM prog ,DIRECT I/O
Link spre comentariu

Am încercat cum a?i spus dar n-am reu?it, eu am folosit interfa?a ad-memo1 în soclul 93c cu pin 7 neconectat, oare îmi trebuie alt? interfa??? programul ic-prog l-am desc?rcat acum ?i este versiunea cum mia-?i ar?tat-o în imagine. V? mul?umesc!

Link spre comentariu

Am încercat cum a?i spus dar n-am reu?it, eu am folosit interfa?a ad-memo1 în soclul 93c cu pin 7 neconectat, oare îmi trebuie alt? interfa??? programul ic-prog l-am desc?rcat acum ?i este versiunea cum mia-?i ar?tat-o în imagine. V? mul?umesc!

trebuia sa mearga,da vre-o eruare?cand deschizi icprog iti da eruare ''Privileged instruction''asa scapi de eruarea aceasta,Settings -> Hardware -> bifat Windows API in loc de Direct I/O.vezi sa nu te pacalesti,cam asa trebuie sa arate adresele din dump dupa citire
Link spre comentariu

asa-i cu incepatorii,mi-am dat seama mai tarziu si am inlocuit fisierul am uitat sa calibrez cititorule mai sus corect

dumpul de mai sus e m-ai grozav :ras: ati calibrat prea tare cititorulcod=FFFF :bataie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări