Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

faza dura!am decodat nu demult cu ajutorul dvs un cas SKODA SYMPHONY SKZAZ7.pe bancul de proba a mers perfect coduldar dupa ce l-am montat pe masinanu a mai acceptat codul respectiv.banuiesc ca calculatorul masinii ia schimbat codul.am scos dump nou si e diferit de cel anterior.se mai poate afla codul nou?

Link spre comentariu

faza dura!am decodat nu demult cu ajutorul dvs un cas SKODA SYMPHONY SKZAZ7.pe bancul de proba a mers perfect coduldar dupa ce l-am montat pe masinanu a mai acceptat codul respectiv.banuiesc ca calculatorul masinii ia schimbat codul.am scos dump nou si e diferit de cel anterior.se mai poate afla codul nou?

sunt modificate multe adrese,totusi codul e acelasi,1927incearca-l din nou pe bancul de proba si vezi daca accepta codul,nu stiu ce sa zic,nu am m-ai intalnit asa ceva....daca nu merge,rescrii memoria cu primul dumpsi nu m-ai faci proba,il pui direct pe masinaincearca....
Link spre comentariu

sunt modificate multe adrese,totusi codul e acelasi,1927incearca-l din nou pe bancul de proba si vezi daca accepta codul,nu stiu ce sa zic,nu am m-ai intalnit asa ceva....daca nu merge,rescrii memoria cu primul dumpsi nu m-ai faci proba,il pui direct pe masinaincearca....
-deci, cand este alimentat prima data(dupa scris dump) si se baga codul merge ok.dar a doua oara nu mai accepta codul.sa modificat singur dump-ul.cred ca nu se mai poate face nimic.
Link spre comentariu

[attachment=1]philips.rar[/attachment]cine ma ajuta cu anularea codului la dump ul asta de philips sc201 ??multumesc

nu stiu de ce vreti sa anulati codul,nu e primul cas care solicitati asa ceva,poate m-ai cade casul asta la decodat vre-o data,s-a intamplat ca un cas. s-al decodez de 2-3 ori ca clientul uita codulpoftim;
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări