zvasile Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 nu merge cu 3420 , asa am ajuns in safe 7 ultima solutie ar fi citirea memoriei din proc.[HC05B16]numai asa vedem exact care e codul, Link spre comentariu
siti Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 vezi daca ai citit bine seriile,bafta Link spre comentariu
Bagherra Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Am si eu un dump dintr-un cd-player audi Concert . Ma puteti ajuta ? Multuemsc frumos! Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Am si eu un dump dintr-un cd-player audi Concert . Ma puteti ajuta ? Multuemsc frumos!1749 Link spre comentariu
CADASEDA Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 faza dura!am decodat nu demult cu ajutorul dvs un cas SKODA SYMPHONY SKZAZ7.pe bancul de proba a mers perfect coduldar dupa ce l-am montat pe masinanu a mai acceptat codul respectiv.banuiesc ca calculatorul masinii ia schimbat codul.am scos dump nou si e diferit de cel anterior.se mai poate afla codul nou? Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 faza dura!am decodat nu demult cu ajutorul dvs un cas SKODA SYMPHONY SKZAZ7.pe bancul de proba a mers perfect coduldar dupa ce l-am montat pe masinanu a mai acceptat codul respectiv.banuiesc ca calculatorul masinii ia schimbat codul.am scos dump nou si e diferit de cel anterior.se mai poate afla codul nou?sunt modificate multe adrese,totusi codul e acelasi,1927incearca-l din nou pe bancul de proba si vezi daca accepta codul,nu stiu ce sa zic,nu am m-ai intalnit asa ceva....daca nu merge,rescrii memoria cu primul dumpsi nu m-ai faci proba,il pui direct pe masinaincearca.... Link spre comentariu
CADASEDA Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 faza dura!am decodat nu demult cu ajutorul dvs un cas SKODA SYMPHONY SKZAZ7.pe bancul de proba a mers perfect coduldar dupa ce l-am montat pe masinanu a mai acceptat codul respectiv.banuiesc ca calculatorul masinii ia schimbat codul.am scos dump nou si e diferit de cel anterior.se mai poate afla codul nou?sunt modificate multe adrese,totusi codul e acelasi,1927incearca-l din nou pe bancul de proba si vezi daca accepta codul,nu stiu ce sa zic,nu am m-ai intalnit asa ceva....daca nu merge,rescrii memoria cu primul dumpsi nu m-ai faci proba,il pui direct pe masinaincearca....-deci, cand este alimentat prima data(dupa scris dump) si se baga codul merge ok.dar a doua oara nu mai accepta codul.sa modificat singur dump-ul.cred ca nu se mai poate face nimic. Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 [attachment=0]philips.rar[/attachment]cine ma ajuta cu anularea codului la dump ul asta de philips sc201 ??multumesc Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 [attachment=0]philips.rar[/attachment]cine ma ajuta cu anularea codului la dump ul asta de philips sc201 ??multumesccodul cred ca e 9941 ????? Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 [attachment=1]philips.rar[/attachment]cine ma ajuta cu anularea codului la dump ul asta de philips sc201 ??multumescnu stiu de ce vreti sa anulati codul,nu e primul cas care solicitati asa ceva,poate m-ai cade casul asta la decodat vre-o data,s-a intamplat ca un cas. s-al decodez de 2-3 ori ca clientul uita codulpoftim; Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 multumesc Link spre comentariu
Alenicand Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 citroen psa-1000cmv no. serie 94020507 ce cod merge? multumesc numai daca cititi memoria (93C46) si postati dumpul,seria aia cu'' PSA''....... e 1000 sau 100......??? dumpul... Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 As dori un cod si eventual resetat contorul pt 22dc 962 62 .E pe un renault 25 Link spre comentariu
Bagherra Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Ma paote ajuta si pe mine cineva cu codul pentur un VW MCD facut de Blaupunkt cu part numberul 7 612 001 377 . Atasez dumpul. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
siti Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 As dori un cod si eventual resetat contorul pt 22dc 962 62 .E pe un renault 25se pare ca,codul e 0000,contorul resetat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum