Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator CIPRI3AN

Salut an si eu un cas auto de pe o Solenza pe el scrie doar Mss/Random (e tipul de casetofon cu care e echipata masina din fabrica) acum e si pe logan,problema e k s-a blocat a introdus un prieten codul gresit si acum scrie Code ,ma puteti ajuta va rog mult :prayer: :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

am un blaupunkt 2003 fara afisaj

453116246

13 127 011

7 649 200 325

GM 020347400798.

se poate cod off ?

codul este in memorie sau in microcontroler?

imi trebuie interfata motorola pt a citi microcontrolerul..?

multumesc

Link spre comentariu

Buna ziua. As dori sa va intreb daca aveti careva procesorul Motorola MC68HC05B6. In caz ca nu aveti asa ceva aveti idee unde as putea sa il gasesc ? Ma intereseaza cel in varianta constructiva PLCC52. Va multumesc mult.

Link spre comentariu

si eu as avea nevoie de un mcu 68hc05, 8 952 900 244,este dintr-un bp sc202.TKS

poate iti folosescZC 408842 CFN ( 8 925 900 608 ) -PARIS RCR42 BP3774ZC 408633 CFN ( 8 925 900 407 ) -PARIS RCR41 BP1774 sunt recuperate si nu stiu daca sunt bune
Link spre comentariu

Mask -ul acela de fapt indica un procesor "custom made" de catre Motorola pentru o firma anume (ex Blaupunkt). Exemplu un procesor denumit ZC400821CFN - acest cod implica MCU DEVICE PART NUMBER (marcat de catre producatorul device-ului - Blaupunkt). Apoi tot pe procesor, dedesubtul serial number-ului apare un cod din 5 caractere ex. 0B83T - se citeste B83T si acest cod este MCU DEVICE MASK SET IDENTIFICATION. ex B83T este verificat ca fiind un MC68HC05B8 (acesta fiind un mcu OEM Motorola).

MC68HC05 difera de la un device la in functie de cativa parametrii.

Unul ar fi terminatia denumirii B6, B8, B16 si B32. Astea implica capacitatea EEPROM - ului, a RAM-ului, a ROM-ului

В6- 5936b ROM, 256b EEPROM

B8- 7216b ROM, 256b EEPROM

B16-15152b ROM, 256b EEPROM

B32-31248b ROM, 256b EEPROM

Pentru alti parametrii si alte procesoare vezi link-ul asta pt informatii extra http://www.sunlcar.com/CarBase.htm.

Al doilea - cel mai important, este continutul EEPROM-ului (care difera de la un device la altul) - insa asta se poate reprograma cu un backup sau cu o imagine a repectivului device (gasita pe net).

Acuma banuiesc ca se poate folosi si unul cu ROM mai mare sau EEPROM mai mare (se editeaza si se completeaza bin-ul respectiv cu FF pana la capacitatea dorita) mai mic ..nu cred ca se poate. PS va rog mult care aveti un MC68HC05B6 dai un mesaj pe private..sa discutam (intentionez sa il cumpar) mai am si o "scula" cu care il testez pt reinitializarea boot-ului respectiv verificarea de defecte (cu un cod din LED-uri).

Link spre comentariu

Ma poate ajuta cineva cu deblocarea acestui tip de radiocasetofon : Volvo, model 09387839 , mai are trecut pe el urmatoarele 89DBZYM142320099 , O4W34 , DELPHI DELCO Este asamblat in Mexic .Facea incontinuu autorevers si l-a decuplat din mufe... pentru depanare , fara sa stie ca o sa ceara cod la reconectare ! Ma poate ajuta cineva cu un cod pentru el ? Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

Scuzati as avea nevoie de un MC68HC05B8 (deci B8 NU B6). Sincer cand am exprimat intrebarea nu am citit mcu-ul efectiv - ci am spus-o din memorie..(am inceput sa mai uit si eu..). La o verificare a mcu -ului am aflat ca trebuie MC68HC05B8.

Link spre comentariu

salutare.ma poate ajuta cineva cu un dump pt un cas auto renault model: renrdw101-11prod no: fd0203440027341procesor 93cw44df-4vuomamorie: 24c32pe fata lui mai scrie cabasse autoradium tronicva multumesc :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări