Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Domnule Vasile, pentru citire/scriere am o interfa?? AD-memo1 am setat pe 93cxx ?i prog. ponyprog 2000, la citire am selectat microwire 16 eprom cu 9346 ?i mi-a citit dump pe care la-?i v?zut, dac? dau s? scrie alt dump îmî d? mesajul ,,device not responding" ce m? sf?tui?i îmi trebuie alt? interfa???

incearca sa o citesti ca 9306 sau x2444,x2444 la ponyprog.....ultima optiune de jos
Link spre comentariu

Vasile ,am reusit sa fac mintajul si am citit memoria te rog spune-mi si mie ce cod are sau daca trebuie rescrisa sa-mi spui cum sa procedez la scriere sau copiere .multumesc!

codul e 1362....numai ca l-ai bagat ce multeeeeeeeee ori gresit,in attash ai dumpul tau cu codul dezactivat
Link spre comentariu
Vizitator gaby73

salut,sincer nu ma pricep mai de loc sa scriu unde trebuie,asa ca nu va suparati pe mine ,va rog frumos sa-mi spuneti si mie un cod pt blaupunkt frankfurt rcm 82 si cum bag acest cod.pe cas am seriile bp1440n5373373 si 7 641 440 010, cred ca este a4 incercare sa scriu unde trebuie.mii de scuze , nu vreau sa supar pe nimeni

Link spre comentariu
Vizitator costyautovit

ma intereseaza un cod si un reset pt dump ul asta sau alt dump resetat pt un audimultumesc[attachment=1]auz2z3b2580551.rar[/attachment]

poftim binul tau cu con.resetatcod 0906
cine ma ajuta si pe mine cu o schema de interfata pt 68 hc 05
Link spre comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu o schema de interfata pt 68 hc 05

trebuia sa postesi la sectiunea''Componente electronice, documentatie si scheme''aici viewforum.php?f=16cand postati aici...foloseste functia ''raspunde''functia ''citeaza''o folosesti numai cand vrei sa-i raspunzi la un user.vezi daca te descurci cu ce e in ''attash''
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări