Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

N-are nimeni un dump cu cod cunoscut pt AUDI SYMHONY CQ LA 1822 si procedura de introducere a codului?Este ansamblat in Germania.

e panasonic-matsushita??postati dumpul original,poate gasim codul
Link spre comentariu

N-are nimeni un dump cu cod cunoscut pt AUDI SYMHONY CQ LA 1822 si procedura de introducere a codului?Este ansamblat in Germania.

e panasonic-matsushita??postati dumpul original,poate gasim codul
Cred ca stiu locatia dar nu reusesc sal scot din SAFE .E Matsushita ansamblat in Germania
Link spre comentariu

As vrea si eu un cod daca se poate pentru un radiocasetofon auto MERCEDES BENZ cu seria:M.B. 0033201286004 si codul de bare :2010L$0S1148349* EC113Multumesc.

astea sunt toate seriile de pe el?trebuie sa m-ai fie o serie gen ''BE....''
Da, are BE in fata , deci:BE2010L$0S1148349* ECC113Multumesc.
Link spre comentariu

va rog sa ma ajutati cu un cod pt. un radiocass auto BLAUPUNKT ACR4250.are seriile BP5511T1374841 si 7 645 511 310. inca odata imi cer scuze si sper ca de data asta am postat unde trebuie.

8461
Link spre comentariu

revin"la un cd mp3 skoda symphony NAME: SKODAMODEL: SYMPHONY SKZAZ7PARTNUMBER: 1U0 035 156EMANUFACTURER: TECHNISATMCU: EEPROM: 2x24C08Sec.Lock: EEPROM"in comparatie cu poza postata anterior, la mine are si in locul liber memorieam citit-o pe cea mai aproape de antena

Link spre comentariu

revin"la un cd mp3 skoda symphony NAME: SKODAMODEL: SYMPHONY SKZAZ7PARTNUMBER: 1U0 035 156EMANUFACTURER: TECHNISATMCU: EEPROM: 2x24C08Sec.Lock: EEPROM"in comparatie cu poza postata anterior, la mine are si in locul liber memorieam citit-o pe cea mai aproape de antena

Ai citit-o pe aia care trebuia,cod 1927
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări