Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

nu cred ca se poate dupa serial.trebuie sa citesti memoria(28C64).o poti face cu Willemam si eu unul cu dumpul corupt si nu am gasit pina acum ,daca reusesti sa o citesti trimite si mie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu sint sigur ca am inteles prea bine ce-ai vrut sa spui ,dar iti raspund totusi,poate nimeresc :yawinkle: da,sint calculatoare de coduri in care introduci o anume serie inscrisa pe aparat si respectivul program iti furnizeza codul.de asemenea mai sint calculatoare in care introduci dumpul(deci tot trebuie sa citesti memeoria) si afli codul.adevarul este ca decodarea casetofoanelor auto este foarte stufoasa si sint adevarati profesori care se ocupa in principal numai cu asta.acu citva ani ,cind am cumparat primele calculatoare de cod,acestea erau foarte scumpe si cei care le aveau isi protejau ff. bine informatiile,acu se gasesc destul de multe free

Link spre comentariu

Poate ca sant putin off-topic...dar...de ce nu pot sa citesc memoria de pe un r-cass de pe Logan(clasic,Philips -renault,22DC229)?La o incercare,imi arata memoria goala,la alta incercare,plina,etc...Am folosit IC-Prog,si acum,si de alte dati...sau....e musai sa scot memoria de pe placa?data trecuta,am reusit doar deconectand SCL si SDA

Link spre comentariu

da mircea,nu ai inteles bine,eu am o baza de date de ex gm200 , cu serialul si cu codul si ca sa nu mai rasfoiesc toate fisierele ma gindeam ca exista un calc.in care sa bag aceste date scriu serialul si imi da codul...

Link spre comentariu

as avea nevoie de un dump pentru un radiocass PHILIPS 22DC682/82daca are cineva sa ma ajute? Asta este prima problema, a doua ma intereseaza un calculator pe serial pt. autocasuri MERCEDES, sau daca poate cineva sa ma ajute cu codul. aparatul este MERCEDES TRUCKLINE CC40pe el mai scrie: Serial: M036579 Part.no. YU3F-18C838-BA : 10R-021352 MercedesBenz A004 820 03 86 Nu stiu exact care este seria si este o urgenta. ASTA e PE 24V.Va mmultumesc daca i-mi puteti ad o mina de ajutor. :prayer:

Link spre comentariu

salutare.ma poate ajuta careva cu un dump pt un cas auto gammaIV(philips)vwz6z3p10312391ho 035 186procesor p83ce558 efb 002memorie24c16(da nu e sigur ca a mai fost umblat prin el)daca se poate ar fi bine venit un dump fara cod pt ca nu imi merge una din tastele ta tpms mult. :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări