Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

salutam si eu nevoie de ajutor:e vorba de un radiocasetofon Philips, model mai vechi, din anii 90.a fost montat pe un mercedes 190.seria casetofonului: 9022 216 81603 sau 9022 316 81603 ( a 5 cifra nu se vede bine, poate fi 2 sau 3...ma puteti ajuta cu codul?eu vreau sa mearga doar radioul!

vezi daca ai acolo un cod ex (TOX909 )este security codedaca mil dai ala iti pot da codul
Link spre comentariu
Vizitator BandiT

salutam si eu nevoie de ajutor:e vorba de un radiocasetofon Philips, model mai vechi, din anii 90.a fost montat pe un mercedes 190.seria casetofonului: 9022 216 81603 sau 9022 316 81603 ( a 5 cifra nu se vede bine, poate fi 2 sau 3...ma puteti ajuta cu codul?eu vreau sa mearga doar radioul!

vezi daca ai acolo un cod ex (TOX909 )este security codedaca mil dai ala iti pot da codul
mai e un cod de genul: 22DC681/60Faltceva nu mai vad, e destul de vechi aparatul si nu are decat o eticheta pe el!multumesc!
Link spre comentariu

mai e un cod de genul: 22DC681/60Faltceva nu mai vad, e destul de vechi aparatul si nu are decat o eticheta pe el!multumesc!

la modelul asta nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria 24c02 pentru a afla codul.....numai la un atelier....
Link spre comentariu
Vizitator povidiu

SalutariAM pe Opel Astra F al meu un casetofon SC303 Grunding cu serie: GM0303N2600082, am scos bateria si acuma vrea cod, ma poti ajuta?Si am mai primit si un Blaupunkt CAR300 (D) cu serie: GM0300S2182237 pe care intentionez sa il montez pe masina alor mei da nu ii stiu codul. Ma poti ajuta?Ovi

Link spre comentariu

SalutariAM pe Opel Astra F al meu un casetofon SC303 Grunding cu serie: GM0303N2600082, am scos bateria si acuma vrea cod, ma poti ajuta?Si am mai primit si un Blaupunkt CAR300 (D) cu serie: GM0300S2182237 pe care intentionez sa il montez pe masina alor mei da nu ii stiu codul. Ma poti ajuta?Ovi

spuneti seria care incepe cu 7...... (Blaupunkt CAR300 (D)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări