Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Trebuie citit eepromul 93C46 si postat dumpul.

Imi poti spune cum sa citesc eepromul? Am nevoie de un program? Nu ma pricep.... :nas:
Ai nevoie de o interfata pt 93C46 si de un program (poate fi PONYPROG ).
Link spre comentariu

salut,am si eu un radiocasetofon blaupunkt car300(F) 2F2 daca se poate decoda hard sau dupa serial.

se poate dupa serii,zii toate seriile de pe el
am gasit care era codul casetofonului mersi :) dar as avea o alta problema,casetofonul nu are dislay si trebuie sa il am pe masina ca sa pot introduce codul,ar fi vro metoda sa nu imi mai ceara codul?
Link spre comentariu

am gasit care era codul casetofonului mersi dar as avea o alta problema,casetofonul nu are dislay si trebuie sa il am pe masina ca sa pot introduce codul,ar fi vro metoda sa nu imi mai ceara codul?

trebuie citita memoria din procesor si modificata o adresa ca s-a fie cu codul dezactivat,e simplu de introdus codul fara display,vezi aici; viewtopic.php?f=34&t=36694&start=15in cazul acela codul era 8290daca nu intelegi....zici codul tau si iti spun toti pasi care trebuie facuti pentru a introduce codul fara display
Link spre comentariu
Vizitator nicky

buna am si eu o rugaminte daca ma ajuta cineva cu aflarea codului pt deblocarea radiocasetofonului blaupunkt WERKE GMBH....7 644 845 380 SI SERIA....AUZ1Z2T4665377 MADE IN PORTUGAL....de pe un audi a4 din 95`...va rog sa ma ajutati daca puteti...ma puteti gasi pe ID hincley_nicky......astept un rasp...va multzumesc

Link spre comentariu
Vizitator bh72miky

buna, doresc sa aflu si eu un cod de cass ca de cand l-am dat jos de pe masina nu l-am mai folosit si acum vreau sa-l pun pe alta masina si-mi cere cod[care binenteles nu-l mai stiu,cine mi l-a montat numai tine minte codul]blaupunkt 815 7 649 203 360vwz1z2y64805006x0 035 152 bva multumesc

Link spre comentariu

salut, As avea nevoie de codul de deblocare din 4 cifre de la un BLAUPUNKT 815 7 648 238 360 VWZ1Z1Y6648226 6X0 035 153 Made in Portugalms

Nu se poate numai prin citirea memoriei .E ALPHA sau APLHA?
Link spre comentariu
Vizitator BandiT

salutam si eu nevoie de ajutor:e vorba de un radiocasetofon Philips, model mai vechi, din anii 90.a fost montat pe un mercedes 190.seria casetofonului: 9022 216 81603 sau 9022 316 81603 ( a 5 cifra nu se vede bine, poate fi 2 sau 3...ma puteti ajuta cu codul?eu vreau sa mearga doar radioul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări