Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator panter21p

am o navigatie de VW Pasat , Blaupunkt GMBH cu seria 8157647239360 VWZ1Z3H3252862 se poate calcula codul la el? sau daca trebuie citit eprom sa pun dump aici imi puteti spune memorie din el trebuie citita? si stiti cum se introduce codul ca nu am mai deco modelul asta. multumesc

am gasit eprom in el e 95128 lam citit si am atasat dump aici , va rog daca puteti sami calculati codul sau sa imi dati un dump care sa nu mai ceara cod. thx
Link spre comentariu

am o navigatie de VW Pasat , Blaupunkt GMBH cu seria 8157647239360 VWZ1Z3H3252862 se poate calcula codul la el? sau daca trebuie citit eprom sa pun dump aici imi puteti spune memorie din el trebuie citita? si stiti cum se introduce codul ca nu am mai deco modelul asta. multumesc

am gasit eprom in el e 95128 lam citit si am atasat dump aici , va rog daca puteti sami calculati codul sau sa imi dati un dump care sa nu mai ceara cod. thx
la modelul asta...,contorul se afla in 95128,codul e in Flash
Link spre comentariu

am un r.c. Panasonic pt un Mercedes-Benz

- A 168 820 01 86

- serial No.64554

-REF.NO. CQ_LP3720L

*PA9715w0064554

ce cod ar trebui sa il accepte?

multumesc

cititi memoria 93c46 smd pe 16 biti si postati binul pe forum,

codul e intre 11111 si 44444

nu pot citi memoria

am incercat cu un programator pt 24cxx. ce pini ar trebui cuplati la SDA/SCL?

Link spre comentariu

la un cas vw beta 4 cu proc 68HC11E9citit cu interfata max232soft motocraker 6.0 si 4.3booteaza relativ repede, pe la 7 incercarila fiecare citire da alt continut al epromului!atashez o parte din incercari.problema e ca nici unul din codurile scoase nu merg!sub xp nu a mers deloc, numai sub 98.am mai facut la alte casuri si a mers ok.se mai poate face ceva?

Link spre comentariu

la un cas vw beta 4 cu proc 68HC11E9citit cu interfata max232soft motocraker 6.0 si 4.3booteaza relativ repede, pe la 7 incercarila fiecare citire da alt continut al epromului!atashez o parte din incercari.problema e ca nici unul din codurile scoase nu merg!sub xp nu a mers deloc, numai sub 98.am mai facut la alte casuri si a mers ok.se mai poate face ceva?

merge excelent si pe xp,incearca cu motocraker 7,uitate m-ai atent poate ai gresit cevarescrie memoria din nou,
Link spre comentariu

ai desfacut rezistentele de pe txd,rxd si rst?
Link spre comentariu
Vizitator panter21p

am o navigatie de VW Pasat , Blaupunkt GMBH cu seria 8157647239360 VWZ1Z3H3252862 se poate calcula codul la el? sau daca trebuie citit eprom sa pun dump aici imi puteti spune memorie din el trebuie citita? si stiti cum se introduce codul ca nu am mai deco modelul asta. multumesc am gasit eprom in el e 95128 lam citit si am atasat dump aici , va rog daca puteti sami calculati codul sau sa imi dati un dump care sa nu mai ceara cod. thxla modelul asta...,contorul se afla in 95128,codul e in Flashla aceasta navigatie nu exista solutie e a fi deblocata? nu e nici un program de citit flasul si aflat codul? :sparge:

Link spre comentariu

ai desfacut rezistentele de pe txd,rxd si rst?
am desfacut cele de 2.2k de pe rxd si txd dar cea de 4.7k de pe reset am lasat-o ca nu lua reset, nu boota mcu. chestia e ca am facut la fel la altele si au mers ok, dar la asta pare a fi ceva defect
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări