Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator cry_cry_1976

se poate decoda un Audi Beta CC Blaupunkt dupa serie? are AUZ1Z5T1053776, plus 7 646 240 380 si 8L0 035 152

va multumesc anticipat!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:PjyBIRGe8Xhe-M:http://www.ertasvc.ru/upload/bd/ru/20080226100107_img.jpg

codul este >>>9177<<<

Am folosit si eu un calculator de coduri dupa cele 10 cifre Blaupunkt, si am introdus 9177 ... dar nu a functionat!! Ori calculatorul nu este bun ... ori cineva a schimbat poate codul din memoria casetofonului si nu se mai poate decoda dupa cod!!

Oricum, multumesc pt interes!! Probabil ca o sa-l duc la decodat, daca nu reusesc de pe net ...

Link spre comentariu
Vizitator dany_VSX

AM U RADIO CASSETTE PLAYER MARCA VW ALPHA VWZ1Z1B1276027 MADE IN PORTUGAL ALPHA-5POLO/LUPO 6X0 035 153 POATE CINEVA SA-MI SPUNA CODUL? MAI JOS O SA ATASEZ SI BINUL LUI. MULTUMESC MULT!!

Link spre comentariu

AM U RADIO CASSETTE PLAYER MARCA VW ALPHA VWZ1Z1B1276027 MADE IN PORTUGAL ALPHA-5POLO/LUPO 6X0 035 153 POATE CINEVA SA-MI SPUNA CODUL? MAI JOS O SA ATASEZ SI BINUL LUI. MULTUMESC MULT!!

0089,nu trebuia sa te ajut pentru ca ai postat pe unde ai vrut....
Link spre comentariu
Vizitator dany_VSX

0089,nu trebuia sa te ajut pentru ca ai postat pe unde ai vrut....
SCUZE! NU A FOST CU INTENTIE SA POSTEZ MESAJUL ACOLO UNDE NU TREBUIE.A FOST DOAR O GRESEALA. MULTUMESC PENTRU RASPUNS! CODUL ESTE OK.
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Dle Zvasile multumesc ptr ajutor functioneaza in paramerti cu o singura exeptie nesimnificativa ,o sa va explic pe mp/ vad ca au m-ai aparut 10cd mf 2910 deci se poate ,, aici in oras nu sa putut ........ :da :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări