Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Atasez bin-ul. Te rog sa-mi spui codul, ca am "safe 1".

Mii de multumiri!!!

codul e 1677

in atasament ai binul tau fara cod

------------------------

binul postat de tine nu este in safe1

Link spre comentariu

Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa deblochez un cas Blaupunkt Amsterdam TCM 127 cu modul gsm integrat, procesor COP889EB, cand il deschid scrie PROVA KHEYCARD apoi Radiophone UFF si se inchide.Ce pot sa fac sa sa nu mai ceara cartela sau cod, imi puteti da un dump si o schema de interfata sau ceva indicatii cum as putea debloca acest casetofon. Va multumesc anticipat

Link spre comentariu

LA UN CAS KENWOOD KDC-7070R GASIM UN DUMP FARA COD SAU CARE SANT ADRESE LA CARE TREBUIE SCRIS 00 SI 01 PT ANULARE COD?

posteaza binul,si pe viitor incearca sa nu mai folosesti tasta ''Caps Lock''
Link spre comentariu

Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa deblochez un cas Blaupunkt Amsterdam TCM 127 cu modul gsm integrat, procesor COP889EB, cand il deschid scrie PROVA KHEYCARD apoi Radiophone UFF si se inchide.Ce pot sa fac sa sa nu mai ceara cartela sau cod, imi puteti da un dump si o schema de interfata sau ceva indicatii cum as putea debloca acest casetofon. Va multumesc anticipat

modelul asta nu merge fara cartela originala BP.
Link spre comentariu

Multumesc f. mult. Codul este ok. Cas-ul era in "safe 1", are memorie SMD si daca intra in "safe 2", trebuie sa-i scriu "ff", sa o montez si apoi sa-i rescriu binul original, procedura destul de complicata. M-ai scutit de o munca dificila si iti multumesc foarte mult. Este cas-ul unui coleg de servici si ma intreaba zilnic, de cateva saptamani daca i l-am decodat.

Link spre comentariu

Va rog un cod pentru un RCD 300 Grundig de pe VW Passat B6...cartela cu codul am pierdut-o :cry: VWZ2Z2F3968321Va mltumesc anticipat!

nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria 24c32 pentru a afla codulnumai la un atelier se rezolva
Link spre comentariu

va salut ! puteti sa-mi dati codul la un radiocass auto siemens VDO CDR 2005 ? dumpul e in atas ... si de unde pot sa-l resetez k imi arata 10safe?

contorul e in regula,codul e 3445,scrie 10safe pentru ca ai 10 incercari de a introduce codulin atasament binul tau cu codul dezactivat
Link spre comentariu

am un raio cass ford 3000 trafic serie M 112906 ,i-am calculat codul 3142 dar cind l-am alimentat imi afiseaza loked 10,il tin alimentat de circa 30 de ore si nu apare codeexista vreo metoda de al reseta blocajul la modelul asta??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări