Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Am gasit eroarea.Crezand ca sunt mai destept am masurat al doilea pin GND, nu dadea la masa si nu l-am mai pus.Dupa ce am rectificat greseala functioneaza.Scuze mircea 626 pentru neincredere, multumesc constantin pentru cod.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dupa serie codul asta e si nu cred ca l-a schimbat cineva.parerea mea e ca nu l-ai alimentat corect de aia nu iti ia codul.iti trebuie 2 plusuri si 2 maseeditatam vazut postul tau ultim cu intirziere

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cei mai tari "decodori" de casetofoane i-am intalnit in Costinesti.Aveam un boutique acum muuulti ani, si din cand in cand baietii veneau si ne rugau sa le punem o punga la rece, la lada frigorifica pentru inghetata.De obicei veneau si isi luau punga dupa cateva ore.Asociatul meu, care era baiat mai trecut prin viata s-a uitat intr-o zi in punga, sa vada ce tot aduc aia si pun in lada noastra frigorifica, el de fapt se temea sa nu fie bombe sau droguri.Ce crezi ca era in punga? Un casetofon auto si un telefon mobil.Cand s-au intors sa-si ia "marfa" i-am incoltit putin si pana la urma ne-au spus ca asa faceau ei cu marfa ciordita si o dadeau ca "decodata", ca asa vazusera la colegii lor mai scoliti din Germania, care ii invatasera ca daca bagi casetofonul sau telefonul la -40 de grade celsius i se sterge codul.Nu stiu daca metoda functioneaza, ca dupa aia nu au mai venit niciodata!

Link spre comentariu

ma poate ajuta cineva ..am 2 daewoo akf 9625 si akf 4306s..am incercat codurile....1346 1435 2521 3264 3613 4256 4356 5133 5153 6234 6634 1135 ..dar fara succes...multumesc anticipat :smt006

Link spre comentariu
Vizitator vlad_marius_rom

Salut!Am si eu un casetofon Philips WA039004 si nu ii stiu codul... am mai incercat la alte casetofoane sa ii dau alimentare direc pe un pin al integratului ca sa sar peste cod dar de unele dati nu mai merge radioul, in schimb mergeau celelalte comenzi. Nu as vrea sa mai fac vreo buba la asta... Puteti sa imi spuneti si mia cum sa rezolv problema? :prayer: Singurele serii pe care l-eam gasit sunt:PH684WA9003935(INTEGRAT)T680RC7 47C421AF8545Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

ti-am mai spus,solutia este sa reinscrii memoria cu un dump la care stii codul.dump pe care ti l-am trimis o dataeu nu cred ca la tipul asta se poate calcula codul dupa serial

Link spre comentariu

Salutare. M-ar putea ajuta careva cu un cod pt un cd auto ford.ford becker trafic protyp: trafic promodel no: BE4730serial no: 15019315mai are ceva serial no 4731fc015019315(asta nu stiu ce reprezinta)procesorul este safc161ci32f(ceva productie bosch)are si o memorie 24lc08 parcacam atat.Astept raspuns cu nerabdare. Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări