Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

am un r.c. Panasonic pt un Mercedes-Benz

- A 168 820 01 86

- serial No.64554

-REF.NO. CQ_LP3720L

*PA9715w0064554

ce cod ar trebui sa il accepte?

multumesc

cititi memoria 93c46 smd pe 16 biti si postati binul pe forum,

codul e intre 11111 si 44444

Link spre comentariu

Domnule Vasile, v? mul?umesc pentru informa?iile pentru decodarea beta 5 cu mcu. Am f?cut programatorul ?i am introdus alt dump la care i-am ?tiut codul ?i func?ioneaz?. V? mai rog s?-mi spune?i unde a-?i putea g?si informa?ii despre citirea codului din dump.

Link spre comentariu

neatza !! un prieten a plecat la mare si a ramas fara baterie , deci si fara cod la cass , mi-a dat toate datele telefonic , Blaupunkt Citroen PF1, BP1771N3095688 , 7641771094 , cu BPcalc pe care il am eu imi da cod 8715 si totusi zice ca nu merge , sa fie altul?

Link spre comentariu

neatza !! un prieten a plecat la mare si a ramas fara baterie , deci si fara cod la cass , mi-a dat toate datele telefonic , Blaupunkt Citroen PF1, BP1771N3095688 , 7641771094 , cu BPcalc pe care il am eu imi da cod 8715 si totusi zice ca nu merge , sa fie altul?

:da ,0128
Link spre comentariu

salut! imi cer scuze pentru ca nu am postat unde trebuie. Ajutati-ma cu codul pentru casetofonul meu Audi GAMMA CC WAUZ1Z3V9010860mutumesc.

ai ''citit'' memoria din HC05B?e Audi gamma CC (Blaupunkt)?daca e Blaupunkt codul este 1010zici daca e ok
Link spre comentariu
Vizitator panter21p

am un radio cd Blaupunkt ACD9431 care cere cod vad ca ma lasa sa bag cod doar din 3 cifre , nu am mai decodat modelul asta, merge aflat codul dupa serie? seria este BP2758R9427613. daca trebuie sa citesc dump din el stie careva care e memorica care trebuie citita? si cand formez codul pe ce apas casa il acepte? vad aici langa procesorul Nec 2 ST-uri pe una scrie 4C016 si pe alta 9405 oare e vreuna memorie si ca ce trebuie citita?

Link spre comentariu

am un radio cd Blaupunkt ACD9431 care cere cod vad ca ma lasa sa bag cod doar din 3 cifre , nu am mai decodat modelul asta, merge aflat codul dupa serie? seria este BP2758R9427613. daca trebuie sa citesc dump din el stie careva care e memorica care trebuie citita? si cand formez codul pe ce apas casa il acepte? vad aici langa procesorul Nec 2 ST-uri pe una scrie 4C016 si pe alta 9405 oare e vreuna memorie si ca ce trebuie citita?

trebuie si seria care incepe cu 7..........,pentru a calcula codul dupe seriispuneti si seria aia
Link spre comentariu
Vizitator panter21p

ce inteleg eu din atasament e ca trebuie sa tin apasat pe butonul Staion+ cand formez codul apasand repetat pe tasta 1 etc, dar nu stiu care e butonul Station+, imi puteti explica va rog

Link spre comentariu

ce inteleg eu din atasament e ca trebuie sa tin apasat pe butonul Staion+ cand formez codul apasand repetat pe tasta 1 etc, dar nu stiu care e butonul Station+, imi puteti explica va rog

tii apasat pe tasta 1 si apesi cred [>]......pt..primul nr.din codtasta 2 apasata si apesi[>]....pt.al doilea nr...... si tot asasalvare cod tasta >sau se poate tasta Station+ sa fie pe butonul de volum,prin apasare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări