Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

salutare,pentru un radio cd renault 22dc239/62 toj 149 r n239f30030004 stie cineva un cod de deblocare?am incercat destule variante si nu reusesc,dupa cod se apasa lung pe 6??

da,cu tasta 6( apasata mai lung )se salveaza codul introdus,nu mai baga coduri aiurea ca nu al nimeresti,al blochezi de tot,ai un pic de rabdare poate te ajuta cineva cu codul corect
Link spre comentariu

salutare,pentru un radio cd renault 22dc239/62 toj 149 r n239f30030004 stie cineva un cod de deblocare?am incercat destule variante si nu reusesc,dupa cod se apasa lung pe 6??

codul tau 770x :rade: x>5
Link spre comentariu
Vizitator boguta

Salut sunt nou pe acest forum, vreau sa ma ajutati in legatura cu un cd player auto : model 22dc239/62 Toz009 RN239f20013924 No fd0002180013924 8200057672tz009 as fi recunascator ,multumesc .

Link spre comentariu

Buna ziua,Va rog mult sa ma ajutati cu aflarea codului la un radiocasetofon Audi Concert seria AUZ5Z6...(nu am scris-o integral pt. ca oricum nu are nici o relevanta in decodare), la care am reusit sa citesc dump-ul, cu Ponyprog ( EEPROM tip S220). Atasez bin-ul.Astept cu incredere si multa speranta si multumesc anticipat !Multa sanatate si toate cele bune tuturor!

Link spre comentariu

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu aflarea codului la un radiocasetofon Audi Concert seria AUZ5Z6...(nu am scris-o integral pt. ca oricum nu are nici o relevanta in decodare), la care am reusit sa citesc dump-ul, cu Ponyprog ( EEPROM tip S220). Atasez bin-ul.

Astept cu incredere si multa speranta si multumesc anticipat !

Multa sanatate si toate cele bune tuturor!

aha,vezi ca ai gasit unde treb.sa postezi!

codul e 1395.........l-ai bagat de 2 ori gresit

S220=93C56........da?

uite si un bin ok

Link spre comentariu
Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu aflarea codului la un radiocasetofon Audi Concert seria AUZ5Z6...(nu am scris-o integral pt. ca oricum nu are nici o relevanta in decodare), la care am reusit sa citesc dump-ul, cu Ponyprog ( EEPROM tip S220). Atasez bin-ul.

Astept cu incredere si multa speranta si multumesc anticipat !

Multa sanatate si toate cele bune tuturor!

aha,vezi ca ai gasit unde treb.sa postezi!

codul e 1395.........l-ai bagat de 2 ori gresit

S220=93C56........da?

uite si un bin ok

Asa este, intr-adevar este totuna cu 93c56, si tot la fel de adevarat este ca am introdus un cod gresit de 2 ori. Acum astept sa treaca perioada de "SAFE mode" dupa care incerc 1395 si revin.

Stima si multumiri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări