Vizitator catalin_crack Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 SCHEMA ELECTRONICA AM GASITO SI EU, IMI CER SCUZEPROBABIL O SA MA INJURI DAR MA UIT K VITELUL LA POARTA NOUA LA EA, NU SUNT ELECTRONISTEU CAUT SCHEMA MUFELORIN CE ORDINE SUNT COMENZILE PE MUFEIMI CER SCUZE PTR COMFUZIA CREEATA Link spre comentariu
Vizitator catalin_crack Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 http://teletehnika.info/pins/files/ford5000eon_pin.gif DE EXEMPLU O TRADUCERE A PRESCURTARILOR DE LA MUFA DE CONECTARE A MAGAZIEI DE CD-URI Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 salut as vrea si eu un cod de casetofon va rog ca nush ce sa fc am cautat peste tot pana am dat de voi seria este M334898YS6F-18K876-DA Link spre comentariu
zvasile Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 salut as vrea si eu un cod de casetofon va rog ca nush ce sa fc am cautat peste tot pana am dat de voi seria este M334898YS6F-18K876-DA 4574 Link spre comentariu
ommu Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 un cod pt mercedez-benz audio10MF2199 atasez dumpul, ori poate aveti altul salvat...muntumesc Link spre comentariu
zvasile Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 un cod pt mercedez-benz audio10MF2199 atasez dumpul, ori poate aveti altul salvat...muntumesc83372 Link spre comentariu
ommu Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 domnul zvasile multumesc pt raspuns, merge Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ms mult vasile nu lam testat inca sa vad daca merge ca trebuie sa astept jumate de ora ca am bagat de prea multe ori codul gresit tineo tot asa Link spre comentariu
zvasile Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ms mult vasile nu lam testat inca sa vad daca merge ca trebuie sa astept jumate de ora ca am bagat de prea multe ori codul gresit tineo tot asasa ai mare grija cu modelul asta,daca bagi multe coduri gresite se blocheaza si nu ai ce s-ai mai faci Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 am bagat codu da nush il bag merge 2 secunde si se opreste codu merge da nu gasesc schema electrica la el stiu ca era pe siteu asta da nu mai gasesc pagina si nu am mufele ca am fost la ford la reprezentanta pentru schimbare de casetofon si miam schimbat casetofonu da ce sor gandit ei ca mufele de la casetofonul original nu mi le mai trebe si is si ieftine 70 lei mi se pare ca am intrebat mai demult.da na ccasetofonul ii din 2003 ford focus 4000rds Link spre comentariu
zvasile Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 nu e alimentat corect,de aia se oprestevedeti ca are 2/3 plusuri si 2 minusuri(gnd)vedeti care seamana din astea 2 si legatii alimentarea corect Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ma tu chiar te stii mersi mult daca o sa trec pe la tn prin oras o sa iti aduc o lada de bere Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 auzi da in poza si la casetofonu meu ii prima poza aia de sus ce inseamna N\A (navigatie)? si la clock si data cum tre sa le leg sau ce tre sa le fac la clock data si la N\A Link spre comentariu
Vizitator raoull Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 auzi da in poza si la casetofonu meu ii prima poza aia de sus ce inseamna N\A (navigatie)? si la clock si data cum tre sa le leg sau ce tre sa le fac la clock data si la N\A Link spre comentariu
zvasile Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 auzi da in poza si la casetofonu meu ii prima poza aia de sus ce inseamna N\A (navigatie)? si la clock si data cum tre sa le leg sau ce tre sa le fac la clock data si la N\Aalea nu trebuie legate,legati alimentarea corectaia de sus are 3 pini la +12v2 pini la -12v(GND)al puneti pe masina originala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum