Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator catalin_crack

SCHEMA ELECTRONICA AM GASITO SI EU, IMI CER SCUZEPROBABIL O SA MA INJURI DAR MA UIT K VITELUL LA POARTA NOUA LA EA, NU SUNT ELECTRONISTEU CAUT SCHEMA MUFELORIN CE ORDINE SUNT COMENZILE PE MUFEIMI CER SCUZE PTR COMFUZIA CREEATA

Link spre comentariu

ms mult vasile nu lam testat inca sa vad daca merge ca trebuie sa astept jumate de ora ca am bagat de prea multe ori codul gresit :da :101 tineo tot asa

sa ai mare grija cu modelul asta,daca bagi multe coduri gresite se blocheaza si nu ai ce s-ai mai faci :sparge:
Link spre comentariu
Vizitator raoull

am bagat codu da nush il bag merge 2 secunde si se opreste codu merge da nu gasesc schema electrica la el stiu ca era pe siteu asta da nu mai gasesc pagina si nu am mufele ca am fost la ford la reprezentanta pentru schimbare de casetofon si miam schimbat casetofonu da ce sor gandit ei ca mufele de la casetofonul original nu mi le mai trebe si is si ieftine 70 lei mi se pare ca am intrebat mai demult.da na ccasetofonul ii din 2003 ford focus 4000rds :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator raoull

auzi da in poza si la casetofonu meu ii prima poza aia de sus ce inseamna N\A (navigatie)? si la clock si data cum tre sa le leg sau ce tre sa le fac la clock data si la N\A

Link spre comentariu
Vizitator raoull

auzi da in poza si la casetofonu meu ii prima poza aia de sus ce inseamna N\A (navigatie)? si la clock si data cum tre sa le leg sau ce tre sa le fac la clock data si la N\A

Link spre comentariu

alea nu trebuie legate,legati alimentarea corectaia de sus are 3 pini la +12v2 pini la -12v(GND)al puneti pe masina originala?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări